Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İpek Sinan'a Tekin'in Nasıl Öldüğünü...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İpek Sinan’a Tekin’in Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Sevgili Geçmiş 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemal. şart koşarak Cahide’yi kızlarıyla tanıştırıyor. İpek, annesine kollarınıı açıyor ancak Deren ile Çilem onu babalarını öldürdüğü için affetmiyor. Kızlar annelerinden bir açıklama beklerken Cahide susuyor. Cemal, Cahide’ye sevgilisi olduğunu ve o yüzden babalarını öldürdüğünü söylemesi için baskı yapıyor ancak o, kızlarına babalarını çok sevdiğini onu öldürmediğini söylüyor. Deren ile İpek’in konuşmalarını duyan Sinan, babasını onların öldürdüğünü öğreniyor. İpek Sinan’a gözyaşları içinde Tekin’in nasıl öldüğünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2019

İpek Sinan’a Tekin’in Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

Sevgili Geçmiş 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Afet’le ile Perihan, Cahide’nin İpek’in annesi olduğunu öğrendikten sonra onun gibi bir suçluyla bir işlerinin olamayacağını ve onun Çiçekli bahçeden gitmesini söylerler. Cemal, Cahide’yi bulup kızlarına götüreceğini söylüyor. Ama şartı onunla evlenmesi oluyor. Cemal, İpek’in güvenini kazanmak için evinin borcunu ödüyor. Kızlara annelerini götürüyor.

SEVGİLİ GEÇMİŞ 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cahide, kızlarına kavuşuyor ancak Cemal’in baskısı devam ediyor. Kendisinden bir cevap bekleyen Cahide, kendisinin babalarını öldürmediğini onu evde ölü olarak bulduğunu, onu öldürüldüğü silahın üzerinde parmak izi olduğu için masumiyetini kanıtlayamadığını açıklıyor. Bunları duyduktan sonra Deren, annesine karşı yumuşuyor. Cemal, dediğini yapmadığı için ondan kimliğini isteyip evlenme hazırlığına başlayacağını söylüyor.

Cahide, itiraz etmeden veriyor ve kızlarıyla birlikte başka bir ülkeye kaçma planları yapıyor. Onun hapishane arkadaşıyla telefon görüşmesini duyan Gülistan, Cemal’i arayıp Cahide’nin kaçma planı yaptığını söylüyor. Çilem, bebeğini düşürme tehlikesi geçiriyor. Cahide, bir an olsun onun yanından ayrılmıyor. Cahide’nin kaçma planını öğrenen Cemal, polislerin Tekin’in arabasının denizden çıkarıldığını ona seyrettiriyor.

Azra, orada bir kulüpte sahneye çıkıyor. Deren ile İpek onu dinlemeye gidiyorlar. Oraya Sinan, Kenan ve Mahir’de geliyor. Programın sonunda sahile hava almaya gidiyorlar. İçkiyi fazla kaçıran Deren İpek’e, Tekin’i gömdükleri yerin bulunacağını nasıl olsa hapse gireceklerini söylediğinde Sinan onları duyuyor. İpek daha sonra Sinan’a her şeyi itiraf ediyor. Kardeşlerinin kendisini Tekin’in elinden kurtarmaya çalışırken Tekin’in kazara öldüğünü gözyaşları içinde anlatıyor.

evgili Geçmiş 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Tam Kızlarını Bulmuşken Yine Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler