Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Şirin'i Sevdiği Halde...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Şirin’i Sevdiği Halde Banu’yla Birlikte Oluyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ailesini kaybeden Ferhat, tüm sorularının cevabını Karalı ailesinde olduğunu anlıyor. Bu soruların cevaplarını da tek Banu’dan alacağını bildiği için ne kadar tehlikeli olursa olsun çareyi ona yaklaşmakta buluyor. Öte yandan Şirin Ferhat’a aşık oluyor ve nişanlısından ayrılmaya karar veriyor. Ferhat, Banu’yu takip ettiği ortaya çıkınca onsuz olamayacağını söyleyip ona ilanı aşk ediyor. Banu ile Ferhat öpüşürken Şirin onları görüyor. Ferhat, Şirin’i sevdiği halde Banu’yla birlikte oluyor.

Cuma Dizileri 2019

Ferhat Banu’yla Birlikte Oluyor!

Ferhat ile Şirin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferhat, Banu’yla birlikte olduktan sonra, Şirin’e yaptığı haksızlığın pişmanlığını duyuyor. Banu’nun sağ kolu olan Sadık aynı zamanda Banu’ya saplantılı aşıktır. Ferhat’la Sadık, bu olaydan sonra yumruk yumruğa kavgaya tutuşurlar. Şirin, ablası Banu’ya Ferhat’la onu öpüşürken gördüğünü söylüyor. Banu, Şirin’in Ferhat’a aşık olduğunu anladıktan sonra ne yapacak?

İşte Ferhat ile Şirin 3. bölüm 1. fragmanı….

FERHAT İLE ŞİRİN 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferhat, tanıdığı bir polisten yirmi yıl önce işlenen cinayetin failinin ismini öğrenmek istiyor. Edindiği bilgilerden babasının Karalı cinayetinin zanlısı olduğunu ve daha sonra annesinin de kaybolduğunu anlıyor. Ferhat, Banu’yla yakınlaşıp olayın işin iç yüzünü öğrenmeye çalışıyor. Banu, Şirin’in birden bire Yiğit’den ayrılmak istemesinin Ferhat olduğunu zannediyor ve onunla konuşmaya gidiyor. Ferhat’a kardeşiyle arasında ne olduğunu soruyor. O da hiçbir şey olmadığın söylediğinde rahatlıyor.

Bu arada Banu, Şirin’i kimlerin kaçırmak istediğini öğreniyor. Saldırıyı yapan Serhat, Yiğit’i sevgilisiyle basıp onu babasına ve Karalılara şikayet etmekle tehdit ediyor. Yiğit’den Banu’nun ilk sevkıyatını öğrenmesini istiyor. Oda toplantı salonuna dinleme cihazı koyup sevkıyat yerini söylüyor. Banu, içlerindeki köstebeği öğrenmek için yeri polislere ihbar ediyor. Hüsref, Serhat’dan köstebeğin oğlu olduğunu öğrenince acımadan onu orada öldürüyor.

Şirin, Yiğit’e ondan ayrılmak istediğini söylüyor. Oda Ferhat’ın karşısına çıkıp nişanlısının aklını karıştırdığı için onunla kavga ediyor. Bu arada Hüsrev, Şehnaz’ı bulup evine hapsediyor. Ferhat, Banu’nun resim galerisine gittiğini öğrenip oraya gidiyor. Banu, onun orada ne işi olduğunu kendisini neden takip ettiğini sorduğunda Ferhat, ona aşık olduğunu söyler ve onu öper. Bu anlara hem Sadık, hemde Şirin şahit olur.

Ferhat İle Şirin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferhat Aradığı Cevapların Banu’da Olduğunun Farkında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler