Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç'tan Vartolu'ya Manidar Hediye!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç’tan Vartolu’ya Manidar Hediye!

Show Tv’nin bol aksiyonlu dizisi Çukur 3. sezon 11. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Azer, Efsun, Timsah ve kendine gelen Yücel Koçovalılara karşı güçlerini birleştiriyor. Saadet, hapishaneden çıkmak üzere olan Vartolu’nun yanına gidip ona umutlarının tükendiğini, umutlarını tüketmemesini söylüyor. Ama Vartolu babasının katilini bulmaya kararlı görünüyor. Koçovalı kadınlar kaçırılıyor. Dizinin yeni bölüm ilk sahnesinde, Yamaç’tan Vartolu’ya manidar hediye geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç’tan Vartolu’ya Manidar Hediye!

Çukur 3. Sezon 12. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Hapishaneden çıkıp serbest kalan Vartolu, Yamaç’la konuşuyor. Yamaç, abisine neden Almanya’ya gideceğini soruyor. Vartolu, Ziya’nın babasını öldüren kişiyi gördüğünü gençten bir adam olduğunu, onu bulmak için gittiğini söylüyor. Yamaç ise, elindeki kendi adı yazılı mezar taşını şakayla karışık ona veriyor ve bir gün lazım olacağını, üzerinde gereken düzeltmeleri de onun yapmasını söylüyor.

İşte Çukur 3. sezon 12. bölüm ilk sahne…

ÇUKUR 3. SEZON 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalı kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratıyor. Bütün Koçovalı kadınlar korku içinde yardım bekliyor. Yamaç, kaçırılan kadınları kurtarmak için tüm mahalleyi örgütlüyor. Mahalleli tüm İstanbul’a yayılıp Çukur’un kadınlarını kurtarmak için seferber oluyor. Yamaç, Aliço’nun yardımıyla Azer’in himayesindeki Bülent’in zaaflarını bulmaya çalışıyor. Mahalleli, İstanbul’un altını üstüne getiriyor.

Hapisten çıkacak olan Vartolu’ya tam kavuşacakken onu yine kaybetmekten korkan Saadet, hapishaneye gitmemesi için onunla konuşmaya gidiyor. Ama razı edemiyor. Vartolu, gözyaşları içinde pasaportunu alıyor. Cumali, Çukur’un kadınlarını rahatsız eden Nahit’e gereken dersi veriyor. Yamaç, Azer’in kardeşi Kadir’i kaçırır. Bülent’in herkesten sakladığı paraları ulaşan Yamaç, paraların karşılığında Çukur’un kadınlarını istiyor.

Akin, Timsah’ı harekete geçirmek için cesaretlendiriyor. Azer ile Yamaç arasındaki gerilim git gide artıyor, Cumali, Çukur’un kadınlarını bulmak için gittiği depo ile, Selim’in Bülent’i bulmak için gittiği boş ev boş çıkında ikisi de tuzağa düştüklerini anlıyor. Yamaç, Timsah’ın ölmediğini öğreniyor ve onun karşısına çıkmak için harekete geçiyor. Yamaç, arabasıyla Timsah’ı bulmak için gittiği yolda arabası kurşun yağmuruna tutuluyor.

Çukur 3. Sezon 11. Bölüm İlk Sahne Yayında! Saadet’in Umutları Tükeniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler