Ana SayfaDizilerKurşun 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Orhan'ı Korumak İçin Ondan Uzaklaşıyor!

İlgili Postlar

Kurşun 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Orhan’ı Korumak İçin Ondan Uzaklaşıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kurşun, ne yazık ki 7. final bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin erken final yapması izleyenlerden büyük tepki aldı. Dizinin final bölümünde; Tüm düğümler çözülecek. Kerim paşa Nuri’ye kızı Leyla’yı ortadan kaldırmasını yada kendisine yeni bir boğa bulacağını söylüyor. Nuri’nin kızı olduğunu öğrenen Timur, Leyla’yı tehdit ediyor. Orhan, Leyla’nın sakladığı bir sırrı olduğunu anlıyor. Nuri, Leyla’yla konuşmaya gidiyor ve eğer savcıdan uzak durmazsa onun sonu olacağını söylüyor. Orhan ise davası uğruna herkesi ezip geçmeye kararlı olduğunu söylüyor. Dizinin final bölümünde Leyla, Orhan’ı korumak için ondan uzaklaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Leyla Orhan’ı Korumak İçin Ondan Uzaklaşıyor!

Kurşun 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Leyla, Orhan’a ölüm saçtığını kendisinden uzak durursa iyi olacağını söylüyor. Bünyamin’in Orhan’a tavsiyesi ise düşmanına arkasını dönmesini ama sevdasına arkasını dönmemesi oluyor. Ona Sevda’ya hiç bir hekimin çaresi olamayacağını söylüyor. Nuri, Leyla’ya onun, annesinin Orhan’ın herkesin hayatının tehlikede olduğunu söylüyor.

İşte Kurşun 7. bölüm 2. fragmanı…

 

KURŞUN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, babasının ölüm raporunu ele geçirir ve raporun altındaki imzalardan Filiz Ertan cinayetindeki ölüm raporunun altındaki imzayla aynı kişi olduğunu görür. Orhan, babasının mezarının açılmasına karar verir. Serdar, hapisten tahliye olur. Çıktıktan sonra babasına gönderdiği mektubun Orhan savcının cebinden çıktığını öğrenince Aydın’ın Orhan’a çalıştığını anlar. Fahri, oğluna yakında bakan olacağını başını tekrar belaya sokmaması konusunda onu tembihler. Serdar, Aydın’ın davaya çıkacağı gün onun götürüldüğü aracın önünü kesip onu oradan kaçırır ve bir dağ evine götürür.

Aydın’ın elleri ayaklarını bağlayıp ona işkence edeceği sırada, Cellat adamlarıyla birlikte içeri girer. Leyla, Nuri’nin karşısına iki haberle çıkar. Birincisi Orhan’ın babasının öldürüldüğü haberi, diğeri ise bu işin içinde Farhi’nin olduğu. Nuri, o haberi yayınlayamayacağını söyleyince Leyla, haberin başka bir gazetede basıldığını söyler. Fahri, bunlardan habersiz bakan olma hayaliyle gittiği görüşmede içeri alınmaz ve eline gazetedeki haberi verilir. Sinirle çıkan Fahri, Orhan’a bunu ödeteceğini söylenirken şoför koltuğunda Orhan’ı görür. Orhan Fahri’yi götürüp boğazlar ve ona babasını kimin öldürdüğünü sorar.

Kurşun 7. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Orhan Karşısına Kim Çıkarsa Ezip Geçmeye Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler