Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Züleyha'nın Diline Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Züleyha’nın Diline Düşüyor!

Atv ekranlarının perşembe günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 47. yeni bölümüyle 5 Aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şermin, Hünkar’ı Fekeli’yle birlikteyken fotoğraflarını çekip gazetelere veriyor. Birde yetmezmiş gibi sokak sokak gezip, Hünkar hanımın kocasının katiliyle aşk yaşıyor diyerak gazete dağıtıyor. Bu haberi duyan Demir, annesine babasının katiline nasıl dokunduğunu soruyor. Haberi okuyan Fekeli, gidip Hünkar’a evlenme teklif ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hünkar, Züleyha’nın diline düşüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Hünkar Züleyha’nın Diline Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 47. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, Hünkar hanımla dalga geçiyor. Ona toplu düğün töreninde onların da nikahlarını yapabileceklerini söylüyor. Öte yandan Yılmaz’da gazetede çıkan haberleri Demir’e gösteriyor. Demir, annesinin bu yaptığını hazmedemiyor ve ne yapacağını bilmez halde kendisini babasının mezarının başında buluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 47. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1201544108784967680

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, annesine Fekeli’yle ne kadar ileri gittiğiniz sorusuna Hünkar’dan sert yanıt alır. Entegre tesisi için arazileri Demir’in satışa çıkarttığını duyan Hünkar, o arazileri satması için kendisinin ölmesini bekleyeceğini söyleyip restini çeker. Evde Züleyha’da o ortaklıktan vazgeçmesini söyleyince Demir, Alman ortaklarıyla konuşup ortaklıktan vazgeçip hisselerini satışa çıkarttığını söyler.

Saniye, Hatip ağanın Şermin’e açtığı evi öğrenir. Hatta Şermin’in evinden Hatip’i çıkarken görür ve gidip Hünkar’a anlatır. Hünkar, Hatip’in eşine gidip kocasının Şermin’e ev açtığını inanmıyorsa gidip bakmasını söyler. Karısı Hatip’i polislerle Şermin’le bastırır. Şermin’le Hatip, zina suçundan hapse atılır. Şermin, Hünkar’ın kendisini hapiste ziyarete gelmesine öfkelenir ve hapiste bir mahkumdan Hünkar’la Fekeli’nin gizlice buluştukları yeri öğrenir.

Şermin’le Hatip’in mahkemesi görülür ve tutuksuz yargılanmalarına karar verilir. Sabahattin, Şermin’in basıldığını duyunca baş hekimlikten istifa dilekçesi verip ortadan kaybolur. Yılmaz, savcı hanımı ziyarete gittiğinde, Gülten’i kurtarmak için öldürdüğü Ercüment’in dosyasını görür. Savcı hanım faili meçhul hiç bir cinayetin kalmayacağını söyler. Şermin, Hünkar’la Fekeli’nin buluşup konuştukları sırada oraya gidip onların fotoğraflarını çeker.

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli 40 Yıl Önce Yapması Gerekeni Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler