Ana SayfaÜnlülerZalim İstanbul 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçmek İsteyince...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçmek İsteyince Ortalık Karışıyor!

Zalim İstanbul dizisi merakla beklenen 21. yeni bölümüyle 2 Aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cenk, Nedim’in karşısına çıkıp ona, Cemre’ye aşık olduğunu soruyor. Nedim ise, onun karısına, o tekerlekli sandalyedeki zavallı çocuğun aşık olduğunu söylüyor. Cemre, Nedim’in söylediklerini duyunca yıkılır. Şeniz, oğluyla Nedim’in karşı karşıya gelmesinden korkmaya başlıyor. Ceren, Agah’ın para teklifini kabul ediyor. Cenk ile Nedim birbirlerine giriyor. Onları sakinleştirmeye çalışan Agah, yeğeninden beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Dizinin yeni fragmanında Nedim, şirketin başına geçmek isteyince ortalık karışıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Şirketin Başına Geçmek İsteyince Ortalık Karışıyor!

Zalim İstanbul 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah, Ceren’e para verip Nedim’den boşanacağını ve doğacak çocuktan hak talep edemeyeceği yazan dilekçeyi imzalatıyor. Ceren, dilekçeyi imzaladıktan sonra, o verdiği paradan daha fazlasına patlayacağını söylüyor. Nedim ise, amcasına hala Ceren’i istediğini söylüyor. Şirkette bir oda isteyen Nedim’e amcası tüm odaların onun oluğunu ama daha fazlasının olmadığını söylüyor. Cenk ile Nedim, yine karşı karşıya geliyor.  Maksadını aştığını söyleyen Cenk’e Nedim’in cevabı ağır oluyor.

İşte Zalim İstanbul 21. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/1GomNF_fK90

ZALİM İSTANBUL 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Nedim’in o evin kendisinin olduğunu duyduktan sonra dışarı çıkıp sakinleşmeye çalışır. Nedim, amcasının arkasından gidip öyle demek istemediğini söyler ve ondan özür diler. Agah da doğru olduğu o evin onun olduğunu söyler. Ceren ile babaannesi büyük bir savaş kazanmış gibi köşke girmenin mutluluğunu yaşar. Cemre, Nedim’in yanına gidip, Cemre’nin ona söylediği çirkin yakıştırmaları hatırlatır. Cenk, valizini alıp evi terk eder.

Cemre, köşkte kalıp ona ulaşmaya çalışır. Ulaşamayınca, telesekretere aslında onunla gerçek bir evlilikleri olmadığını, onunla evlenmesinin nedenini bildiğini ve yanına gelmek istediğini söyleyip telefonu kapatır. Ceren, ablasının o konuşmalarını duyunca onların gerçek evlilik yapmadığını öğrenip mutlu olur. Agah’ın Ceren’i köşkten uzaklaştırmanın çarelerini arar. Onu çağırıp boş bir çek vererek istediği rakamı yazabileceğini ve ona paraları alıp defolup gitmesini söyler. Ceren, teklifini kabul eder. Agah, şirkete gittiğinde avukatından Nedim’in ,köşk ve tüm mal varlığını geri istediğini öğrenir.

 Zalim İstanbul 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Amcasına Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler