Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Babasına Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Babasına Kavuşuyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır merakla beklenen yeni bölümüyle 8 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Rüzgar, Ada’yı kaçırınca Yusuf’u son anda evlenmekten kurtaran Cevdet ona yardım etmiş hatta, kendisinin Ada’nın babasının olduğunu itiraf etmişti. Dizinin yeni bölümünde, Yusuf vuruluyor ama Ada, babasının yaşadığını öğreniyor. Ada, babasına kavuşuyor. Ayrıca onu başka süprizler de bekliyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada Babasına Kavuşuyor!

Aşk Ağlatır 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, vuruluyor ve Ada, hastanede onun başında neler olacağını düşünürken, Hünkar’ın Ada’dan başka bir kızı daha olduğu ortaya çıkıyor. Ada, babasına kavuşurken bir kız kardeşi daha olduğunu öğrenecek mi?

İşte Aşk Ağlatır 14. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm foyası ortaya çıkan Nalan, köprüye gidip oradan aşağıya kendisini atmayı düşünür. Mert onu bulup ve eve getirir. Bu durum Nihal hanımın hoşuna gitmez ama Mert, çocuğu doğana kadar Nalan’ın evde kalmasına müsaade eder. Yusuf’la Cevdet, her yerde Ada’yı arıyorlar ama bulamazlar. Rüzgar, Ada tarafından reddedilmeyi hazmedemez ve onu zorla kaçırıp bir dağ evine götürür.

Sumru, her şeyi baştan beri bilip susan Çiçek’le Fırat’ı affetmez ve onları evden kovar. Nalan, Mert’in evine yerleşir. Nihal, bu durumdan çok rahatsız olur ancak Mert’in aklına babasının vaziyeti gelir. İlk erkek torunun şirketin başına geçeceğini vasiyet ettiği için çocuk doğana kadar Nalan’a katlanmaya karar verir. Ada’nın kaybolmasıyla Cevdet, Nihal’in karşısına çıkıp ya Ada’nın o eve geleceğini yada kendisinin geleceğini söyleyip ona gözdağı verir.

Cevdet, Yusuf’a kendisinin Cevdet Yalçın olmadığını söyler. Ada doğmadan öldürülen babası Hünkar Balaban olduğunu söyler. Yusuf, bu duruma hem çok seviniyor. Hem de çok şaşırır. O sırada bir çok lüks araba geliyor ve Yusuf’la Hünkar arabalarla Ada’nın kaçırıldığı yeri bulur. İkili oraya vardıklarında Rüzgar, Ada’yı onlara vermek istemez. Yusuf Rüzgar’a silah çekip ondan Ada’yı serbest bırakmasını ister. Rüzgar’da ona silah çektiği dakikalarda silahlar patlar.

Rüzgar’la Yusuf’tan biri vurulacak mı? Ada, babasının yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacak? Nasıl bir hayatı olacak? Nihal hanımın sürdüğü sahte saltanat sona erecek mi?

Aşk Ağlatır 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ada’nın Gerçek Babası Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler