Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sinan'dan İpek'e Büyük İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sinan’dan İpek’e Büyük İtiraf Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sevgili Geçmiş 7. yeni bölümüyle 6 aralık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Cemal’in tehditlerinden kurtulmaya çalışan Cahide, kızlarını alıp yurt dışına gitmeyi planlıyor. Onun Leyla ile telefon görüşmesini duyan Gülistan, Cemal’i arayıp Cahide’nin kızlarıyla birlikte kaçma planı yaptığını söylüyor. Cemal bunun üzerine harekete geçiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sinan’dan İpek’e büyük itiraf geliyor.

Cuma Dizileri 2019

Sinan’dan İpek’e Büyük İtiraf Geliyor!

Sevgili Geçmiş 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cemal, Tekin’in arabasının denizden çıkarıldığını gösterip, onu kendisiyle evlenmeye zorluyor. Cahide, 20 yıl hapiste boş yere yatmasına sebep olan Cemal’le evlenmek istemiyor ve başka çareler aramaya başlıyor. İpek, Sinan’a her şeyi itiraf ediyor. İpek ona babasının telefonunu verip kendisini ve kardeşlerini ihbar etmesini beklerken, Sinan o telefonu denize atıp ona ilanı aşk ediyor.

İşte Sevgili Geçmiş 7. bölüm 1. fragmanı…

 

SEVGİLİ GEÇMİŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Cahide, kızlarına kavuşuyor ancak Cemal’in baskısı devam eder. Kendisinden bir cevap bekleyen Cahide, kendisinin babalarını öldürmediğini onu evde ölü olarak bulduğunu, onu öldürüldüğü silahın üzerinde parmak izi olduğu için masumiyetini kanıtlayamadığını açıklar. Bunları duyduktan sonra Deren, annesine karşı yumuşar. Cemal, dediğini yapmadığı için ondan kimliğini isteyip evlenme hazırlığına başlayacağını söyler.

Cahide, itiraz etmeden verir ve kızlarıyla birlikte başka bir ülkeye kaçma planları yapar. Onun hapishane arkadaşıyla telefon görüşmesini duyan Gülistan, Cemal’i arayıp Cahide’nin kaçma planı yaptığını söyler. Çilem, bebeğini düşürme tehlikesi geçirir. Cahide, bir an olsun onun yanından ayrılmaz. Cahide’nin kaçma planını öğrenen Cemal, polislerin Tekin’in arabasının denizden çıkarıldığını ona seyrettirir.

Azra, orada bir kulüpte sahneye çıkar. Deren ile İpek onu dinlemeye gider. Oraya Sinan, Kenan ve Mahir’de gelir. Programın sonunda sahile hava almaya giderler. İçkiyi fazla kaçıran Deren İpek’e, Tekin’i gömdükleri yerin bulunacağını nasıl olsa hapse gireceklerini söylediğinde Sinan onları duyar. İpek daha sonra Sinan’a her şeyi itiraf eder. Kardeşlerinin kendisini Tekin’in elinden kurtarmaya çalışırken Tekin’in kazara öldüğünü gözyaşları içinde anlatır.

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İpek Sinan’a Tekin’in Nasıl Öldüğünü Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler