Ana SayfaDizilerÇocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Her Şeyi Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Her Şeyi Öğreniyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Çocuk 12 yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hasan’ın Efe’ye yaptırdığı babalık testi sonucu geliyor. Mahkemeye çıkan Hasan Efe’nin velayetini alıyor. Oğluna kavuşan Hasan, davul zurna çaldırıp Efe’yle karşılıklı oynuyor. O gece Efe, Akça ve Hasan ilk kez aynı yatakta yatıyorlar. Bunu hazmedemeyen Ali Kemal, Efe’yle Hasan’ın ekmek almaya gittikleri sırada eve gelip Akça’yla münakaşa ediyor. O sırada sosyal hizmetlerden bir görevli geliyor. Ali Kemal’le tartışan Hasan, ona atacağı yumruk görevliye geliyor. Onların konuşmalarını duyan Efe, her şeyi öğreniyor.

Salı Dizileri 2019

Efe Her Şeyi Öğreniyor!

Çocuk 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şule’yi evinde istemeyen Ali Kemal onunla tartışırken yanlışlıkla onu yaralıyor. Yere yığılan Şule’yi hastaneye götürünce orada onun bebek beklediğini öğreniyor. Ali Kemal’in özür dilemesine rağmen Şule hastaneden darp raporu alıyor. Ablasının hamile olduğunu öğrenen Zeynep’de köşke yerleşiyor. Asiye, Zeynep’in evde ne işi olduğunu sorduğunda Şule’nin hamile olduğunu öğreniyor.

ÇOCUK 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Murat, Yavuz’u öldürmekten tutuklanıyor. Hapse atılan Murat, ilk gününde mahkumlar tarafından soyuluyor. Ali Kemal’e bir çalışanı gelip paraya ihtiyacı olan bir arkadaşının olduğunu ve onun para karşılığında Murat’ın suçunu üstlenebileceğini söylüyor. Asiye, Ali Kemal’i ikna edip paraları hazırlıyor. Ali Kemal, adamla görüşmeye gittiğinde bulamıyor. Bunu öğrenen Hasan adamla konuşup ona annesinin ameliyatı için gereken parayı bulup veriyor.

Murat’ın da serbest kalması için gidip ifade veriyor. Ali Kemal, kasadan annesinin Hasan’a şirket hissesi devrettiği dosyayı görüyor. Hasan’ın bu hisseler karşılığında Murat’ı serbest bıraktığını zannediyor. Asiye, Hasan’ın bundan haberi olmadığını söylese de Ali Kemal’i inandıramıyor. Hasan, Efe’yi mahkeme kararıyla alıyor. Büyük bir kutlama hazırlayan Hasan, oğluyla karşılıklı oynuyor.

O geceyi oğluyla birlikte geçiren Hasan, sabah Efe’yle ekmek almaya gittiğinde Ali Kemal, eve gelip oğlunu ona bırakmayacağını söylüyor. İkili tartışırken sosyal hizmetlerden görevli geliyor. Hasan’ın yumruğu Ali Kemal yerine görevliye gidiyor. Onlar tartışırken Efe, gerçek babasının Hasan, annesinin de Akça olduğunu duyuyor.

Çocuk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bu Hikayenin En Masumu Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler