Ana SayfaDizilerHercai 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Öğrendiği Gerçekle Sarsılıyor!

İlgili Postlar

Hercai 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Öğrendiği Gerçekle Sarsılıyor!

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Hercai 24. yeni bölümüyle 6 Arılık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elif, Azat’la konuşuyor ve eğer yaptığı şeyi öğrenseler herkesin ondan nefret edeceğini söylüyor. Azat, Elif’e herkesin ondan nefret edeceği şeyin ne olduğunu sorduğunda, Hazar beyi merdivenlerden iten kişinin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Her şeyi itiraf etmeye karar veren Elif, Şadoğlu konağına gidiyor. Reyyan’nın kapısının önünde bir mektup buluyor. Mektupta Miran’ın annesiyle ilgili gerçeği öğrenmek için onun köyüne gitmesi gerektiği yazıyor. Reyyan kimseye söylemeden köye gidiyor. Onun arkasından köye giden Miran, öğrendiği gerçekle sarsılıyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Öğrendiği Gerçekle Sarsılıyor!

Hercai 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyyan’ın peşinden annesinin köyüne giden Miran, orada anneannesiyle konuşuyor. Ondan, annesinin Aslanbeylere gelin gitmeyi hiç istemediğini ve onu zorla alıp gittiklerini öğreniyor. Miran, duyduklarıyla yıkılıyor. Reyyan, onu teselli etmeye çalışıyor. Miran şimdi neyapacak?

İşte Hercai 24. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1201947982050025472

HERCAİ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Zehra, cebindeki mektupla Hazar’ın yanına gider. O, kayıp ettiği mektupla ilgili sorular sorup, onun mektubun içinde yazanları hatırlayıp hatırlamadığını anlamaya çalışır. Zehra, Hazar’ın o mektupta yazanları hatırlasa Dilşah’tan olan oğlunun Miran olduğunu bilse duramayacağını anlar. Hazar, aslında kendisini merdivenlerden iten kişinin kim olduğunu bile hatırlayamaz. O anda Zehra’nın söylemesiyle Miran ismini vermiştir. Reyyan, ortalığın durulması için akrabalarının yanına gönderilr.

Reyyan, Miran’ı arayıp yanına çağırır ve babasının masum olduğunu ispatlamak için onun kendisine taktığı yüzüğü kimin yaptığını araştırır. O yüzüğü yapanı bulunur. Miran’da Hazar’a yazılan mektubun peşine düşer. Miran, babaannesiyle karşı karşıya gelir. Sultan ise karnındaki yanıkları Miran’a gösterip, annesinin o evde gördüğü işkenceleri anlatmaya başlar ancak Azize, onu susturur. Ölümle tehdit edilen Sultan, susmak zorunda kalır.

Aslında Azize, Dilşah’ın şimdiye kadar Hazar’a, onunda Dilşah’a yazdığı tüm mektupları saklamıştır. Onları eline alıp Dilşah’ın yazdığı başka bir mektup yazıp kime verdiğini düşünür. Kesinlikle Esma’dan şüphelenmez. Azize, o sakladığı mektupları Miran’a, öz babası olan Hazar’ı öldürdükten sonra vermeyi planlar.

Hercai 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Yine Azize’nin Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler