Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Hem Banu'yla Hem...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Hem Banu’yla Hem Ferhat’la Yüzleşiyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Ferhat ile Şirin, 3. yeni bölümüyle 6 aralık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde; Ferhat, Banu’yla birlikte oluyor ama öte yandan Şirin’e yaptığı haksızlığın pişmanlığını duyuyor. Banu’ya saplantılı aşık olan Sadık, Ferhat’la kavgaya tutuşuyor. Ablasına Ferhat’la onu öpüşürken gördüğünü söyleyen Şirin, hem Banu’yla hem Ferhat’ya yüzleşiyor.

Cuma Dizileri 2019

Şirin Hem Banu’yla Hem Ferhat’la Yüzleşiyor!

Ferhat ile Şirin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferhat, Banu’ya onun karşısında sadece bir marangoz olduğunu söylüyor. O ise onun yanında sadece Banu olduğunu söylüyor. Ferhat, Şirin’e yaptığı haksızlıktan dolayı vicdan azabı çekiyor. Şirin, Banu’ya ondan önce kendisinin aşık olduğunu söylüyor. Ferhat’la hesaplaşan Şirin, ona hem kendisinu hem de Banu’yu elinde oynatabileceğini mi düşündüğünü soruyor. Konuşmaları duyan Banu, Ferhat’dan Şirin’in sorusuna cevap vermesini istiyor.

İşte Ferhat ile Şirin 3. bölüm 2. fragmanı….

FERHAT İLE ŞİRİN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferhat, tanıdığı bir polisten yirmi yıl önce işlenen cinayetin failinin ismini öğrenmek ister. Edindiği bilgilerden babasının Karalı cinayetinin zanlısı olduğunu ve daha sonra annesinin de kaybolduğunu anlar. Ferhat, Banu’yla yakınlaşıp olayın işin iç yüzünü öğrenmeyi planlar. Banu, Şirin’in birden bire Yiğit’den ayrılmak istemesinin Ferhat olduğunu zannediyor ve onunla konuşmaya gider. Ferhat’a kardeşiyle arasında ne olduğunu sorar. O da hiçbir şey olmadığın söylediğinde rahatlar.

Bu arada Banu, Şirin’i kimlerin kaçırmak istediğini öğrenir. Saldırıyı yapan Serhat, Yiğit’i sevgilisiyle basıp onu babasına ve Karalılara şikayet etmekle tehdit eder. Yiğit’den Banu’nun ilk sevkıyatını öğrenmesini ister. Oda toplantı salonuna dinleme cihazı koyup sevkıyat yerini söyler. Banu, içlerindeki köstebeği öğrenmek için yeri polislere ihbar eder. Hüsref, Serhat’dan köstebeğin oğlu olduğunu öğrenince acımadan onu orada öldürür.

Şirin, Yiğit’e ondan ayrılmak istediğini söyler. Oda Ferhat’ın karşısına çıkıp nişanlısının aklını karıştırdığı için onunla kavga eder. Bu arada Hüsrev, Şehnaz’ı bulup evine hapseder. Ferhat, Banu’nun resim galerisine gittiğini öğrenip oraya gider. Banu, onun orada ne işi olduğunu kendisini neden takip ettiğini sorduğunda Ferhat, ona aşık olduğunu söyler ve onu öper. Bu anlara hem Sadık, hemde Şirin şahit olur.

Ferhat İle Şirin 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Şirin’i Sevdiği Halde Banu’yla Birlikte Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler