Ana SayfaDizilerAfili Aşk 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem'i Yakın Takibe Alıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem’i Yakın Takibe Alıyor!

Afili Aşk dizisi 25. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yelda, Ceyda’yla Ayşe’yi Kerem’i ayırmak için eni bir plan yapıyor. Her yıl düzenlenen ve elit tabakanın katıldığı partiyi bu sefer Yelda yapmıyor. Partiye gazetecileri de çağıran Yelda, açılış dansını Kerem’le Ceyda’nın yapmasını planlıyor. O sırada da Ayşe’yi evden uzaklaştırmak için ona dernekte görev veriyor. Son anda durumdan haberi olan Kerem Volkan’dan yardım istiyor. Ayşe, hazırlanıp partiye geliyor ve Kerem’le dans ediyor. Yelda ile Ceyda’nın planları suya düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe Kerem’i yakın takibe alıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Kerem’i Yakın Takibe Alıyor!

Afili Aşk 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem ile Volkan arkadaşlarının ısrarı ile bekarlığa veda partisi düzenlemek istiyor. Volkan, Gonca’dan korkarken Kerem Ayşe’den gizlice bu partiyi yapmayı planlıyor. Ancak Ayşe, onların gizli konuşmalarından bir şeyler karıştırdıklarını anlıyor ve Kerem’i yakın takibine alıyor. Kerem’in gizlice biriyle konuştuğunu gören Ayşe, deliye dönüyor. Bakalım Kerem’in gizlice görüştüğü kişi kim?

İşte Afili Aşk 26. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/Hnv7MAlPaPk

AFİLİ AŞK 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Kerem’e ona bir süpriz hazırladığını söylüyor. Süprizin ne olduğunu soran Kerem’e Ayşe, süprizinin onun en çok istediği şey olabileceğini söylüyor. Kerem’in aklına Ayşe’yle artık normal karı koca olabilecekleri geliyor. Ayşe, Kerem’i odaya gönderip üzerine rahat bir şeyler giymesini istiyor. Kendisi de Yeyda’ya yardım edip ondan ne isterse yapabileceğini söylüyor. O da vakfın yoksul çocuklara kırtasiye yardımı yapacaklarını ona yardım edebileceğini söylüyor.

Kerem, odalarına girdiğinde her yerde mumlar ve kanepenin yerinde olmadığını görüyor. Ayşe’de geldikten sonra yerde ikili piknik yapmaya başlıyor. Ama Kerem’in beklediği şey olmuyor. Ayşe’nin süprizi Kerem’e aldığı yeni kanepe olduğu ortaya çıkıyor. Yelda, Ayşe’yi vakfın yardım gününe gönderiyor. Kerem, partide Ceyda’yla açılış dansı yapacağını annesinden öğreniyor. O dansı Ceyda’yla etmeyeceğini annesine söylüyor ama Yelda oğluna emri vaki yapıyor.

Kerem Volkan’ı arayıp Ayşe’yi bulup partiye getirmesini söylüyor. Gonca’nın yardımıyla Ayşe, bulunuyor ve hazırlanıyor. Vals yapmayı bilmeyen Ayşe’ye Rıza, küçük bir ders veriyor. Kerem, Ayşe’yi alıp onunla ilk dansını yapıyor. Ceyda, onları dans ederken görünce sinirinden deliye dönüp çıkıp gidiyor.

Afili Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda İle Yelda’nın Yeni Planı Tutmuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler