Ana SayfaDizilerKurşun Dizisi Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Kurşun Dizisi Ekranlara Veda Etti!

Çarşamba günleri Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici tarafından beğenilerek izlenen Kurşun dizisi ne yazık ki 7. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde; Kerim Paşa, Leyla’nın Nuri’nin kızı olduğunu öğrenir. Nuri’yi tehdit edip kızını durdurmazsa kendisine yeni bir boğa bulacağını söyler. Orhan, Fahri’yi davada tanıklık etmek için ikna eder ve onu yurt dışına kaçmış gibi gösterir. Kerim paşayla Nuri, durumu öğrenip Fahri’yi öldürtür. Sıra, tüm sırlarını bilen Timur’a gelir. Ancak başarılı olamaz.

Çarşamba Dizileri 2019

Kurşun Dizisi Ekranlara Veda Etti!

Dizinin final bölümünde; Nuri, kızıyla konuşur ve ona eğer bu davadan vazgeçmezse Orhan’ın ailesinin hatta onun hayatının tehlikede olduğunu söyler. Timur, Leyla ile görüşmek ister. Leyla, görüşmeye gittiğinde ona, davanın peşini bırakmazsa herkese onun  Nuri’nin kızı olduğunu açıklayacağını söyler. Orhan, Leyla görüşmeden çıktıktan sonra Timur’un babasının davası ile ilgili ne anlattığını sorar ama o hiç bir şey anlatmadı diye geçiştirir.

KURŞUN 7. FİNAL BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orhan, Leyla’nın Orhan’la görüştüğünü ve onun bir şeyler sakladığını anlar. Konuşmak istemeyen Leyla’yı polis zoruyla makamına getirtir. Buna bozulan Leyla, Orhan’ı başsavcıya kendisini usulsüz sorguladığı için şikayet eder. Başsavcı Orhan’ı davadan almak ister ama o ondan bir şans daha ister. Orhan, Fahri’yi yurt dışına gitmiş gibi gösterip mahkemede tanıklık yapmaya ikna eder.

Fahri’nin yerini Nuri’ye kim söyledi bilinmez. Ama Fahri, dağ evine yapılan bir baskında öldürülür. Sıra Timur’a gelir. Bu arada, Leyla, Orhan’dan uzak durur. Orhan’da onun kendisinden sakladığı büyük bir sırrı olduğunu anlar. Timur, hapishanede yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Bünyamin ile Aydın, Timur’un başına bir şey gelmemesi için hastaneden bir an olsun ayrılmaz.

Hasan, Timur’u öldürmek için polis kılığına girer ve onu son anda Orhan tanıyınca silahını Orhan’a yöneltir. O sırada Gülce’yle oğlu gelir. Çocuk, Hasan’ın öldüğü sandığı babası olduğunu görür ve babasına yapmamasını söyler. Timur, tüm bildiklerini anlatır. Nuri, Kerim paşa ve diğerleri tutuklanır. Leyla ise annesiyle gitmek için hazırlanırken Orhan gelip ona, gitmemesini söyler.

Kurşun 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Orhan’ı Korumak İçin Ondan Uzaklaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler