Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'ın Güven...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ın Güven Testinden Geçebilecek Mi?

Show Tv ekranlarının izleyiciyi kahkahalara boğan dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. yeni bölümüyle 7 Aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Şule’nin son yaptıklarından sonra Kuzey’le arasına mesafe koymak için iki evin arasına çit çeker. Seher, Nahide’ye yüzük alır ve en sevdiği balık yemeğinin içine koyar. Balıkları da babası yeyince yüzüğü yutar. Sefer’le Kuzey, Şule’nin eski sevgilisini bulup konuşmak için yeni bir plan yaparlar. Dizinin yeni fragmanında, Yıldız Kuzey’i güven testinden geçiriyor. Kuzey Yıldız’ın güven testinden geçebilecek mi?

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldız’ın Güven Testinden Geçebilecek Mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sefer’le Nahide’den güç alan Kuzey, Yıldız’a yaklaşmaya çalışır. Ama yine Yıldız’ın gazabına uğrar. Nahide, yeni bir fikir ortaya atar ve ikiliye güven testi yapmalarını söyler. Yıldız, Kuzey’i zorlu etapları olan testten geçiriyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, hastalanır. Yıldız önce ona inanmaz ama ateşler içinde yandığını görünce ona çorba yapar. Nahide, onu yakalayınca da kendisine yaptığını söyler. Yıldız, Nahide’nin ısrarıyla çorbayı Kuzey’e götürür. Feride ile Mine, valizlerini alıp babalarının yanına dönerler. Babalarının ateşler içinde yandığını görünce onu Yıldız’la birlikte soğuk havuzun içine atarlar.

Kızlar, daha sonra babalarını hastaneye götürür. Poyraz, annesi babası ve tüm mahalleliden dayak yer. Kamer ise Poyraz’ın hastalığının Akdeniz anemisi olduğunu zannettiği için neden herkesin onu dövdüğüne anlam veremez. Poyraz, ablasının yanına gider. Bu sefer dayısından da dayak yer. Kuzey’e sığınan Poyraz, ondan da dayak yiyeceği sırada Kamer, ona engel olur.

Şule, Yıldız’ın evine elinde kağıtla gelir. Ona yirmi gün sonra boşanacağını 20 yıl beklediğini 20 gün daha beklemenin zor olmayacağını onu aşağılayarak söyler. Şule’nin konuşmalarına sinirlenen Yıldız, onun elindeki dilekçeyi alıp yırtar. Kuzey’i de Şule’yi de evden kovar. Kuzey, Yıldız’a neden o kağıdı yırttığını onun amacının da bu olduğunu söyler.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Şule’ye Karşı Hamle Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler