Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar'ın Fekeli'ye Cevabı Ne...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’ın Fekeli’ye Cevabı Ne Olacak?

Atv ekranlarının efsaneleşen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 47. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şermin, Hünkar’dan ağır bir intikam alıyor. Onun Fekeli ile buluştuğu sırada çektiği fotoğrafı ismini vermeden gazeteye gönderiyor ve tüm Çukurova bu haberle çalkalanıyor. Demir, dağlar kadar güvendiği annesini babasının katili olan Fekeli’yle fotoğraflarını gazetede görünce insan içine çıkacak hali kalmıyor. Demir’in ağır konuşmalarına dayanamayan Hünkar, evi terk ediyor ama annesinin hastalandığını duyunca ortaya çıkıyor. Fekeli, hastaneye gidip, herkesin içinde Hünkar’a evlenme teklif ediyor. Hünkar’ın Fekeli’ye cevabı ne olacak?

Perşembe Dizileri 2019

Hünkar’ın Fekeli’ye Cevabı Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Saniye, gazetedeki haberi görüyor ama herkesi tembihleyip gazeteyi saklıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Demir şirkete gittiğinde elinde gazeteyle Yılmaz’ın kendisini beklediğini görüyor. Yılmaz, gazeteyi Demir’e okuyor. Sinirlenen Demir, Yılmaz’ın üzerine yürüyor ve daha sonra silahını alıp oradan ayrılıyor. Saniye, Hünkar’ı bahçeye çağırıp gazeteyi gösteriyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 47. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kendisinden bir şeyler saklandığını anlayan Züleyha, Saniye’nin elinden gazeteyi alıp okuyor ve Hünkar’a kendisini kırk kilidin altına soktuğunu bir kilitte kendisine taksaydı iyi olacağını söylüyor. Yerin dibine giren Hünkar, Şermin’in evine gidip ondan hesap soruyor ancak, o inkar edip resimleri kendisinin çekmediğini söylüyor. Hünkar, daha sonra haberi basan gazeteye gidip isimsiz gelen mektubu alıyor ve onlara bu yaptıkları için pişman olacağını söylüyor.

Haberi Yılmaz’dan öğrenen Demir, yıkılmış bir halde eve gelip annesine çok ağır konuşuyor. Hünkar, evi terk ediyor. Onun gittiği yeri bir tek Saniye biliyor. Haminne, fenalaşıyor ve Demir onu hastaneye yetiştiriyor. Beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakıma alınıyor. Saniye, Hünkar’ı arayıp annesinin yoğun bakımda olduğunu söylüyor. Hünkar, hastaneye geldiğinde annesi gözlerini açıyor.

Bu arada haberleri öğrenen Behiye’nin hayalleri suya düşüyor. Fekeli, haberi duyar duymaz hastaneye gidiyor ve herkesin içinde Hünkar’a 40 yıl önce yapması gereken şeyi yapacağını söyleyip ona evlenme teklife ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hünkar Züleyha’nın Diline Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler