Ana SayfaBurçlarSevgili Geçmiş 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Cemal'le Evlenmemek İçin Ölümü...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Cemal’le Evlenmemek İçin Ölümü Göze Alıyor!

Star Tv’nin yeni dizilerinden Sevgili Geçmiş 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemal, Tekin’in arabasının denizden çıkarıldığını Cahide’ye gösterip, ona kızlarının işlediği cinayetin ortaya çıkacağını söyleyip kendisiyle evlenmeye zorluyor. Cemal’le evlenmek istemeyen Cahide, başka çareler aramaya başlıyor. İpek, Sinan’a her şeyi itiraf ettiğinde, onun kendisini ve kardeşlerini ihbar etmesini beklerken o, babasının telefonunu denize atıyor ve ona aşkını ilan ediyor. Dizinin yeni fragmanında Cahide, Cemal’le evlenmemek için ölümü bile göze alıyor.

Cuma Dizileri 2019

Cahide Ölümü Göze Alıyor!

Sevgili Geçmiş 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cahide, kızlarının hapse girmemesi için Cemal’le evlenmeyi kabul ediyor. Ancak, planladığı şey onu da kendisini de öldürmek oluyor ve Cahide, arabanın direksiyonu çeviriyor. Cemal, gözlerini hastanede açıyor ancak denize düşen Cahide’nin cesedine rastlanmıyor. Çilem, annesine hiç sarılmadığı için pişmanlık duyuyor. Cahide, ölüyor mu?

İşte Sevgili Geçmiş 7. bölüm 2. fragmanı…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Cahide, kızlarına kavuşur ancak Cemal’in baskısı devam eder. Kendisinden bir cevap bekleyen Cahide, kendisinin babalarını öldürmediğini onu evde ölü olarak bulduğunu, onu öldürüldüğü silahın üzerinde parmak izi olduğu için masumiyetini kanıtlayamadığını açıklar. Bunları duyduktan sonra Deren, annesine karşı yumuşar. Cemal, dediğini yapmadığı için ondan kimliğini isteyip evlenme hazırlığına başlayacağını söyler.

Cahide, itiraz etmeden verir ve kızlarıyla birlikte başka bir ülkeye kaçma planları yapar. Onun hapishane arkadaşıyla telefon görüşmesini duyan Gülistan, Cemal’i arayıp Cahide’nin kaçma planı yaptığını söyler. Çilem, bebeğini düşürme tehlikesi geçirir. Cahide, bir an olsun onun yanından ayrılmaz. Cahide’nin kaçma planını öğrenen Cemal, polislerin Tekin’in arabasının denizden çıkarıldığını ona seyrettirir.

Azra, orada bir kulüpte sahneye çıkar. Deren ile İpek onu dinlemeye gider. Oraya Sinan, Kenan ve Mahir’de gelir. Programın sonunda sahile hava almaya giderler. İçkiyi fazla kaçıran Deren İpek’e, Tekin’i gömdükleri yerin bulunacağını nasıl olsa hapse gireceklerini söylediğinde Sinan onları duyar. İpek daha sonra Sinan’a her şeyi itiraf eder. Kardeşlerinin kendisini Tekin’in elinden kurtarmaya çalışırken Tekin’in kazara öldüğünü gözyaşları içinde anlatır.

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sinan’dan İpek’e Büyük İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler