Ana SayfaDizilerÇocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan'ın Dükkanını Ateşe Veriyor!

İlgili Postlar

Çocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan’ın Dükkanını Ateşe Veriyor!

Star Tv ekranlarının gözde dizilerinden Çocuk 13. yeni bölümüyle 10 arılık salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hasan, mahkemede Efe’nin babası olduğunu ispatlayıp onun velayetini alıyor. Hasan, para karşılığı Murat’ın suçunu üstlenecek adımı bulup ona gerekli parayı veriyor. Ayrıca polise ifade verip Murat’ı da kurtarıyor. Ali Kemal ise Asiye’nin Hasan’ın haberi bile olmadan şirket hisselerinin bir kısmını ona devrettiğini öğreniyor. Hasan’ın her şeyi bu yüzden yaptığını zannediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ali Kemal, Hasan’ın dükkanını ateşe veriyor.

Salı Dizileri 2019

Ali Kemal Hasan’ın Dükkanını Ateşe Veriyor!

Çocuk 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Kemal, sırf maddi zarar vermek için Hasan’ın yeni dükkanını ateşe veriyor. Ancak dükkanın içinde Hasan, Akça ve Efe’nin olduğunu bilmiyor. Alevler içinde kalan Hasan Akça ile oğlunu kurtarabilecek mi?

İşte Çocuk 13. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Şule’yi evinde istemeyen Ali Kemal onunla tartışırken yanlışlıkla onu yaralar. Yere yığılan Şule’yi hastaneye götürünce onun bebek beklediğini öğrenir. Ali Kemal’in özür dilemesine rağmen Şule hastaneden darp raporu alır. Ablasının hamile olduğunu öğrenen Zeynep’de köşke yerleşir. Asiye, Zeynep’in evde ne işi olduğunu sorduğunda Şule’nin hamile olduğunu öğrenir.

Murat, Yavuz’u öldürmekten tutuklanır. Ali Kemal’e bir çalışanı gelip paraya ihtiyacı olan bir arkadaşının olduğunu ve onun para karşılığında Murat’ın suçunu üstlenebileceğini söyler. Asiye, Ali Kemal’i ikna edip paraları hazırlar. Ancak adamı yerinde bulamazlar. Bunu öğrenen Hasan adamla konuşup ona annesinin ameliyatı için gereken parayı bulup verir.

Murat’ın da serbest kalması için gidip ifade verir. Ali Kemal, kasadan annesinin Hasan’a şirket hissesi devrettiği dosyayı görür. Hasan’ın bu hisseler karşılığında Murat’ı serbest bıraktığını zanneder. Asiye, Hasan’ın bundan haberi olmadığını söylese de Ali Kemal’i inandıramaz. Hasan, Efe’yi mahkeme kararıyla alır. Büyük bir kutlama hazırlayan Hasan, oğluyla karşılıklı oynar.

O geceyi oğluyla birlikte geçiren Hasan, sabah Efe’yle ekmek almaya gittiğinde Ali Kemal, eve gelip oğlunu ona bırakmayacağını söyler. İkili tartışırken sosyal hizmetlerden görevli gelir. Hasan’ın yumruğu Ali Kemal yerine görevliye gider. Onlar tartışırken Efe, gerçek babasının Hasan, annesinin de Akça olduğunu duyar.

Çocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efe Her Şeyi Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler