Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüzgar İle Yusuf Yaşam Savaşı...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Rüzgar İle Yusuf Yaşam Savaşı Veriyor!

Aşk Ağlatır dizisi 14. yeni bölümüyle 8 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hünkar’ın Ada’nın babası olduğu ve bir de kız kardeşi olduğu ortaya çıkıyor. Yusuf, Ada’yı Hünkar’la birlikte kurtarıyor ancak kendisi vuruluyor. Dizinin yeni fragmanında, Yaralanan Rüzgar ile Yusuf yaşam savaşı veriyor. Hastanede kalbi duran Yusuf mu Rüzgar mı?

Pazar Dizileri 2019

Rüzgar İle Yusuf Yaşam Savaşı Veriyor!

Aşk Ağlatır 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada’nın meğer bir kız kardeşi varmış o da doktormuş. Yusuf ile Rüzgar, ayrı ayrı ambulanslarla hastaneye götürülüyor ve ölüm kalım savaşı veriyorlar. Bu olaydan sonra Hünkar, bambaşka biri olarak Nihal’le Mert’in karşısına çıkıyor. Nihal, onu karşısında görünce tutuşmaya başlıyor.

İşte Aşk Ağlatır 14. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Tüm foyası ortaya çıkan Nalan, intihar etmek için köprüye çıkar. Mert onu bulup ve eve getirir. Bu durum Nihal hanımın hoşuna gitmez ama Mert, çocuğu doğana kadar Nalan’ın evde kalmasına müsaade eder. Yusuf’la Cevdet, her yerde Ada’yı arıyorlar ama bulamazlar. Rüzgar, Ada tarafından reddedilmeyi hazmedemez ve onu zorla kaçırıp bir dağ evine götürür.

Sumru, her şeyi baştan beri bilip susan Çiçek’le Fırat’ı affetmez ve onları evden kovar. Nalan, Mert’in evine yerleşir. Nihal, bu durumdan çok rahatsız olur ancak Mert’in aklına babasının vaziyeti gelir. İlk erkek torunun şirketin başına geçeceğini vasiyet ettiği için çocuk doğana kadar Nalan’a katlanmaya karar verir. Ada’nın kaybolmasıyla Cevdet, Nihal’in karşısına çıkıp ya Ada’nın o eve geleceğini yada kendisinin geleceğini söyleyip ona gözdağı verir.

Cevdet, Yusuf’a kendisinin Cevdet Yalçın olmadığını söyler. Ada doğmadan öldürülen babası Hünkar Balaban olduğunu söyler. Yusuf, bu duruma hem çok seviniyor. Hem de çok şaşırır. O sırada bir çok lüks araba geliyor ve Yusuf’la Hünkar arabalarla Ada’nın kaçırıldığı yeri bulur. İkili oraya vardıklarında Rüzgar, Ada’yı onlara vermek istemez. Yusuf Rüzgar’a silah çekip ondan Ada’yı serbest bırakmasını ister. Rüzgar’da ona silah çektiği anda silahlar patlar.

Aşk Ağlatır 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Babasına Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler