Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Elindeki Tek Kozunu Da...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren Elindeki Tek Kozunu Da Kaybediyor!

Kanal D ekranlarının bol entrikalı dizisi Zalim İstanbul 22. yeni bölümüyle 9 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, Cenk ile Cemre’yle birlikte balayına Ceren’le Nedim’in de gittiğini duyunca deliye dönüyor. Seher, onları kendisinin gönderdiğini söyleyince Agah, ona Ceren’in Cenk’e olan aşkını itiraf ettiği ve Nedim’e eziyet ettiği videoyu seyrettirmek zorunda kalıyor. Şeniz, Ceren’in karnındaki bebekten kurtulmak için bu planı yapıyor. Ceren, elindeki tek kozunu da kaybediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceren Elindeki Tek Kozunu Da Kaybediyor!

Zalim İstanbul 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceren’in ruh sağlığı yaşadığı olaylardan dolayı iyice bozuluyor. Apar topar hastaneye kaldırılan Ceren ve bebeğin sağlığından herkes endişe duymaya başlar. Ne kadar kimseye itiraf edemese de Cenk’te bu durumdan endişe duyuyor. Nedim, hastanede imalı bakışlarıyla Cenk’i çileden çıkarıyor.

İşte Zalim İstanbul 22. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/s0x2_cmSrv8

 

ZALİM İSTANBUL 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeniz, şirketin avukatıyla iş birliği yaparak Nedim ile Agah’ı bir birine düşürmeyi planlar. İş birlikçisi avukatla birlikte bunu yaptıranın Ceren olduğunu işaret eder. Agah, Ceren’in tek istediğinin para olduğunu bildiği için o boş çeke istediği kadar para yazmasını ve daha sonra gitmesini ister. Ceren, istediği rakamı yazıp daha sonra karnındaki bebeğin babasının Cenk olduğunu söylemeyi planlar. Ancak, Şeniz, bunu son anda öğrenir ve Seher’in yanına gidip, kızının karnındaki bebeği parayla satmak üzere olduğunu söyler.

Ceren,Agah’tan istediği paraları alacakken annesiyle Şeniz’in engellemesiyle eli boşa çıkar. Öte yandan Nedim, şirkete başlayacağını açıklar. Cenk, Nedim’e hiç bir eğitiminin olmadığını kendisinin yurt dışında işletme okuyup mastır yaptığını söyler. Agah’ta yeğenine onun bir eğitiminin olmadığını şirketin tüm odalarının onun olduğunu söyler. Amcasının kendisine oğlum diye teselli etmeye çalıştığı anda Nedim, Agah’a onun oğlu olmadığını söyleyip amcasını tersler.

Damla, Nedim’i alışverişe götürür. Civan, artık Nedim’in özel şoförüdür. Onlarla birlikte Cemre’de alışverişe gider. Damla, Cemre’den Nedim’e yardım etmesini ister. O anların videosu internete düşer. Şeniz, magazincilere haber verip olayın büyümesini sağlar. Öte yandan Ceren’in vitaminin kutusunu boşaltıp içine ilaç doldurur ve onları balayına gönderir. Cemre ile Cenk, balayına birlikte gideceklerini zannederken son anda, Ceren ile Nedim’in de kendileriyle birlikte geleceğini görünce şok olurlar.

Zalim İstanbul 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Ava Giderken Avlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler