Ana SayfaDizilerAzize Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Azize Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize, salı günleri ekrana geliyordu ancak kanalın verdiği yeni bir kararla dizinin yayın günü değişti. Dizinin 4. yeni bölümü 14 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Azize dizisinin 4. bölüm yeni fragmanı yayında. Fragmanda, Balkan uyanıyor ve onun uyanmasından sonra Azize’nin durumu ne olacak? Detaylar haberimizde…

Cumartesi Dizileri 2019

Azize 4. Bölüm Fragmanı Yayında!

Azize dizisinin 4. bölüm fragmanında; Kartal, Balkan’a bakmakla görevli Azize’nin sebebini bilmese de onun gitmek istediğini anlıyor. Balkan, uyanıyor ve konuşmak istiyor. Balkan’ın uyanmasını ne eşi nede çocukları istemiyor. Öte yandan onun uyanması demek Alpanların başına geçmesi demektir. Balkan uyandığında kendisini öldürmek isteyenin Azize olduğunu söyleyecek mi?

İşte Azize 4. bölüm fragmanı…..

https://youtu.be/LQrgkLdwKxI

AZİZE 3.BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, ailesinin intikamını almak istediği Balkan’ı Kartal’ın zoru ile iyileştirmekle görevlendirilir. Alpanların evine sıkışıp kalan Azize, çıkıp kardeşini son kez görmek için yollar arar. Kardeşinin fişinin çekildiğini zanneden Azize, onun Kartal’ın gözetimi altında olduğundan habersizdir. Kartal, Azize’den şüphelenir ve onun hakkında bilgi toplamaya başlar.

Azize’ye adeta savaş başlatan Kartal, onun gerçekte kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. İskender, Azize’nin oğluna bakmasından rahatsız olur ve onu istemez. Kartal, babasına Azize’nin kefili kendisini olduğunu söyler. Barbaros Azize’nin hastaneden tanıdığı hemşireyi rehin alarak onun hakkında bilgi toplamaya çalışır. Öte yandan Alpanlara diz çöktürmek için Barbaros’la ortak hareket eden Okan, Azize’nin ailesine yaptığı kötülüklerle yüzleşir.

Barbaros, Okan’ın Azize’yi yıllarca koruyup kolladığından habersizdir. Azize’nin aslında kim olduğunu bulmaya çalışan sadece Barbaros değildir. Kartal da aynı soruların peşindedir. Kuzey’in bayılması, Barbaros ise Tuna ve Yıldız arasında büyük bir tehlike sebebidir. Kartal’ın izniyle Alpanların evinden gitmeye  hazırlanan Azize, telefonunu alıp Okan’a haber vermek ister. Ancak o sırada Asya onu yakalar. Bu durum Azize için çıkmaz bir duruma dönüşür.

Azize, hapis gibi kaldığı Alpanların evinden çıkıp kurtulabilecek mi? Kartal Azize’nin aslında kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Azize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’ye Kefil Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler