Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Annesini Ret Ediyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Annesini Ret Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 48. yeni bölümüyle 12 aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şermin, gizlice Hünkar’la Fekeli’nin fotoğrafını çekip gazeteye verir. Gazetedeki haberi hemde Yılmaz’dan öğrenen Demir, yıkılır. Hünkar, evi terk eder. Haminne hastalandığını duyan Hünkar, hastaneye gider. Fekeli oraya gelip herkesin içinde Hünkar’a evlenmek teklif eder. Dizinin yeni bölüm fragmanında Demir, annesini ret ediyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir Annesini Ret Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fekeli, 40 yıl önce sevdalandığı Hünkar’a tüm Çukurova’nın hatta dünyanın duymasını istediği cevabı vermesini istiyor. Demir, eve gelip annesinin ne kadar eşyası varsa konaktan dışarı atıp bahçede hepsini ateşe veriyor ve çalışanlardan, bir daha annesinin adını bile anmalarını istemediğini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 48. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1202999894937616386

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Saniye, gazetedeki haberi görür ama herkesi tembihleyip gazeteyi saklar. Demir şirkete gittiğinde elinde gazeteyle Yılmaz’ın kendisini beklediğini görür. Yılmaz, gazeteyi Demir’e okur. Sinirlenen Demir, Yılmaz’ın üzerine yürür ve daha sonra silahını alıp oradan ayrılır. Saniye, Hünkar’ı bahçeye çağırıp gazeteyi gösterir. Kendisinden bir şeyler saklandığını anlayan Züleyha, Saniye’nin elinden gazeteyi alıp okur ve Hünkar’a kendisini kırk kilidin altına soktuğunu bir kilitte kendisine taksaydı iyi olacağını söyler.

Yerin dibine giren Hünkar, Şermin’in evine gidip ondan hesap sorar ancak, o inkar edip resimleri kendisinin çekmediğini söyler. Hünkar, daha sonra haberi basan gazeteye gidip isimsiz gelen mektubu alır ve onlara bu yaptıkları için pişman olacağını söyler. Haberi Yılmaz’dan öğrenen Demir, yıkılmış bir halde eve gelip annesine çok ağır konuşur. Hünkar, evi terk eder. Onun gittiği yeri bir tek Saniye bilir. Haminne, fenalaşır ve Demir onu hastaneye yetiştirir.

Haminne, beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakıma alınır. Saniye, Hünkar’ı arayıp annesinin yoğun bakımda olduğunu söyler.Hünkar, hastaneye geldiğinde annesi gözlerini açar. Bu arada haberleri öğrenen Behiye’nin hayalleri suya düşer. Fekeli, haberi duyar duymaz hastaneye gider ve herkesin içinde Hünkar’a 40 yıl önce yapması gereken şeyi yapacağını söyleyip ona evlenme teklife eder.

Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’ın Fekeli’ye Cevabı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler