Ana SayfaDizilerAfili Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Bekarlığa Veda Partisini Basıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Bekarlığa Veda Partisini Basıyor!

Afili Aşk dizisi merakla beklenen 26. yeni bölümüyle 11 Aralık çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem’le Volkan arkadaşlarının ısrarı ile bekarlığa veda partisine gitmeye karar veriyor. Volkan, Gonca’dan korkarken Kerem Ayşe’den gizlice bu partiye gitmek istiyor. Ancak Ayşe, onların gizli gizli konuşmalarından bir şeyler karıştırdıklarını anlıyor ve Kerem’i takip etmeye başlıyor. Kerem’in gizlice biriyle buluştuğunu gören Ayşe, deliye dönüyor. Dizinin yeni fragmanında Ayşe, bekarlığa veda partisini basıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Bekarlığa Veda Partisini Basıyor!

Afili Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Volkan, Ayşe’ye bütün gece Kerem’le çalışmaları gerektiğini söylüyor. Ayşe, izin veriyor ama onlara da pek güvenmiyor. Nazmiye de Rıza’yı takibe alıyor ve onu dans kursunda bir kadınla dans ederken yakalıyor. Gonca ile birlikte hareket eden Ayşe, partinin yapılacağı yeri bulup baskın yapıyorlar.

İşte Afili Aşk 26. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/ET3004iGXG8

AFİLİ AŞK 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Kerem’e ona bir süpriz hazırladığını söyler. Süprizin ne olduğunu soran Kerem’e Ayşe, süprizinin onun en çok istediği şey olabileceğini söyler. Kerem’in aklına Ayşe’yle artık normal karı koca olabilecekleri gelir. Ayşe, Kerem’i odaya gönderip üzerine rahat bir şeyler giymesini ister. Kendisi de Yelda’ya yardım edip ondan ne isterse yapabileceğini söyler. O da vakfın yoksul çocuklara kırtasiye yardımı yapacaklarını ona yardım edebileceğini söyler.

Kerem, odalarına girdiğinde her yerde mumlar ve kanepenin yerinde olmadığını görür. Ayşe’de geldikten sonra yerde ikili piknik yapmaya başlar. Ama Kerem’in beklediği şey olmaz. Ayşe’nin süprizi Kerem’e aldığı yeni kanepe olduğu ortaya çıkar. Ayşe, vakfın yardım gününe gider. Kerem, partide Ceyda’yla açılış dansı yapacağını annesinden öğrenir. O dansı Ceyda’yla etmeyeceğini annesine söyler ama Yelda oğluna emri vaki yapar.

Kerem Volkan’ı arayıp Ayşe’yi bulup partiye getirmesini ister. Gonca’nın yardımıyla Ayşe, bulunur ve hazırlanır. Vals yapmayı bilmeyen Ayşe’ye Rıza, küçük bir ders verir. Kerem, Ayşe’yi alıp onunla ilk dansını yapar. Ceyda, onları dans ederken görünce sinirinden deliye dönüp çıkıp gider.

Afili Aşk 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe Kerem’i Yakın Takibe Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler