Ana SayfaDizilerÇocuk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe Hasan'ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

İlgili Postlar

Çocuk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe Hasan’ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

Star Tv ekranlarının gözde dizilerinden Çocuk 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Ali Kemal, maddi zarar vermek için Hasan’ın dükkanını ateşe veriyor. Ama dükkanın içinde Hasan, Akça ve Efe’nin olduğunu bilmiyor. Dizinin yeni fragmanında Köşke geri dönen Efe, Hasan’ı babası olarak kabul etmiyor.

Salı Dizileri 2019

Efe Hasan’ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

Çocuk dizisinin 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan’a savaş açan Ali Kemal, ne yapıp edip Efe’yi eve geri götürmeyi başarıyor. Şule, Ali Kemal’e bunu yaparak Efe’ye zarar verdiğini söylüyor. Hasan, oğlunu görmeye gidiyor ama Efe onu affetmiyor. Akça, Hasan’ı teselli etmeye çalışıyor.

İşte Çocuk 13. bölüm 2. fragmanı….

ÇOCUK 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Şule’yi evinde istemeyen Ali Kemal onunla tartışırken yanlışlıkla onun düşmesine neden olur. Yere yığılan Şule’yi hastaneye götüren Ali Kemal, onun bebek beklediğini öğrenir. Ali Kemal’in özür dilemesine rağmen Şule hastaneden darp raporu ister. Ablasının hamile olduğunu duyan Zeynep’de köşke yerleşir. Asiye, Zeynep’in evde ne işi olduğunu sorduğunda ondan Şule’nin hamile olduğunu öğrenir.

Murat, Yavuz’u öldürmek suçundan tutuklanır. Ali Kemal’e bir çalışanı gelip paraya ihtiyacı olan bir tanıdığı olduğunu ve onun para karşılığında Murat’ın suçunu üstlenebileceğini söyler. Asiye, Ali Kemal’i ikna edip parayı hazırlar. Ancak adam ortadan kaybolur. Hasan ise adamla konuşup ona annesinin ameliyatı için gereken parayı bulup verir.

Murat’ın da serbest kalması için gidip karakola ifade verir. Ali Kemal, annesinin Hasan’a şirket hissesi devrettiği dosyayı öğrenir. Hasan’ın bu hisseler karşılığında Murat’ı serbest bıraktığını zanneder. Asiye, Hasan’ın bundan haberi olmadığını söylese de Ali Kemal’i inandıramaz. Hasan, Efe’yi mahkeme kararıyla alır. Büyük bir kutlama hazırlayan Hasan, oğluyla karşılıklı oynar.

İlk kez geceyi oğluyla geçiren Hasan, sabah Efe’yle ekmek almaya gider. O sırada Ali Kemal, eve gelip oğlunu ona bırakmayacağını söyler. İkili tartışırken sosyal hizmetlerden bir görevli gelir. Hasan’ın yumruğu Ali Kemal yerine görevliye gider. Onlar tartışırken Efe, babasının Hasan, annesinin de Akça olduğunu duyar.

Çocuk 13. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan’ın Dükkanını Ateşe Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler