Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 'Aylin Kayra'nın Velayetini Almamalı'!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? ‘Aylin Kayra’nın Velayetini Almamalı’!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Suna’yla gizli gizli buluşmaya başlıyor. Nejat, Aylin’le boşanma davasını konuşmak için yemeğe gidiyor. Orada onların samimi fotoğrafları çekiliyor ve internette yayınlanıyor. Hayri, bunu yapanın Aylin olduğunu anlıyor. Hande, Aylin’in annesini bulup arıyor ve ona gerçekleri anlatıyor. Rezzan, Nejat’la buluşup ona, ‘ Aylin Kayra’nın velayetini almamalı’ diyor.

Cumartesi Dizileri 2019

‘Aylin Kayra’nın Velayetini Almamalı’!

Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nejat, Aylin’le yemeğe çıkıyor. Onların yemeğe çıktığını kıskanan Suna, yemek boyunca ne konuştuklarını duymak için Nejat’dan telefonu kapatmamasını istiyor. Aylin, Nejat’a Kayra’yla birlikte iyi bir üçlü olduklarını ve tekrar bir araya gelebileceklerini söylüyor. O sırada onların fotoğraflarını çeken paparaziler tüm fotoğrafları internete yayıyor.

BENİM TATLI YALANIM 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hayri, o fotoğrafları Aylin’in çektirdiğini anlıyor. Serkan, Hande’ye ona oyun oynadıklarını anlatıyor. Ona karşı hiç bir duygusu olmadığını söyleyen Serkan, Nejat’ı satmasını nasıl düşündüğünü soruyor. Hande, şirketin yeni ortağının Aylin olduğunu ona söylemiyor. Aylin’in annesine ulaşan Hande, ona her şeyi anlatıyor. Rezzan, kızının hala Nejat’la evli olduğunu zannederek ona para verdiği için duyduklarıyla şok oluyor.

Aylin, annesinin dönmesiyle yalanlarının ortaya çıkmasından huzursuz olmaya başlıyor. Saniye, Hayri’yi affetmiyor ona sakladığı gerçekleri ilişkileri başlamadan kendisine anlatmasını gerektiğini söylüyor. Suna’yla gizlice evlenmeyi planlayan Nejat, Hayri’ye her şeyi anlatıyor. Hayri, Kayra’ya Suna’yla babasının evleneceğini ama bu sırrın aralarında kalacağını konuşurken Aylin konuşulanları duyuyor.

Aylin’in annesi Nejat’la buluşuyor. Nejat, ona Aylin’in Kayra bir yaşındayken kendilerini terk ettiğini, boşanmak için geri döndüğünü ve şimdide kızının velayetini almak istediğini anlatıyor. Rezzan hanım gerçekleri yeni öğrendiğini, Aylin’in kendisine farklı şeyler anlattığını söylüyor. Nejat’a Rezzan, Kayra’nın velayetinin onda kalmasını Aylin’in velayeti almaması gerektiğini söylüyor. Aylin’in tüm yalanları ortaya çıkıyor. Duyduklarına şok olan Nejat, kızının velayetini almayı başaracak mı?

Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aylin Oyuna Geldiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler