Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özlem Olanlardan Sevda'yı Sorumlu Tutuyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özlem Olanlardan Sevda’yı Sorumlu Tutuyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 25. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Uygar’ın Ali’yi öldürmek isterken yanlışlıkla vurduğu Hüdaverdi hastaneye kaldırılıyor. Onun ölüm kalım savaşı vermesi herkesi yasa boğuyor. Ezgi, onun başından bir an bile ayrılmıyor. Vedat, babasının katili olan Ali’den intikamını almak için onunla buluşuyor. İkili bir birine silah doğrultuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Özlem tüm olanlardan Sevda’yı sorumlu tutuyor.

Pazar Dizileri 2019

Özlem Olanlardan Sevda’yı Sorumlu Tutuyor!

Kimse Bilmez 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Özlem, oğlunun sünnet düğününde silahların patlamasından Sevda’yı sorumlu tutuyor ve onun karşısına geçip Alican’a veya Ali’ye bir şey olabileceğinin hesabını soruyor. Ali, Özlem’in Sevda’nın üzerine gitmesine engel olmaya çalışıyor. Konuşmasına engel olmaya çalışan Ali’ye o kurşunun ona da gelebileceğini söylüyor. Sevda Özlem’e, onunla Ali’nin arasında onu sonsuza kadar sevebilecek bir kadın olduğunu söyleyip ona meydan okuyor.

İşte Kimse Bilmez 26. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1203785641215111168

KİMSE BİLMEZ 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pilot, Erniko’nun katilinin abisi olduğundan habersiz Vedat’ın neden kendisine soğuk davrandığını anlayamıyor. Hatta onun, Duygu’yu istemediğini zannediyor. Pilot, Duygu’yla konuşup Vedat’ın onu istemediğini anlatıyor. Duygu, Vedat’ı arayıp sahilde görüşmek istiyor. O sırada Uygar oraya geliyor ve onu Ali’yi öldürmesi için kışkırtıyor.

Duygu, onları konuşurken görüyor ve işin içinde başka işler olduğunu anlıyor. Ali, her şeyi göze alıp Uygar’ın peşine düşüyor. Onu tam yakalamışken Kurt bey geliyor. Uygar, Kurt beyin kendisine yardım edeceğini düşünüyor. Ali’de o sırada Uygar’ın başına dayadığı silahı çekiyor. Uygar, yerdeki silahı Ali’ye doğrultuyor. Ali ondan hızlı davranıp Uygar’ı üç yerinden vuruyor.

Sevda’yla buluşan Ali, ona sonsuza kadar Uygar’dan kurtulduklarını söylüyor. Ezgi, Hüdaverdi’nin elini tutup eğer uyanırsa onu bir daha hiç üzmeyeceğini söylüyor. Hüdaverdi gözlerini açıp, onun kendisini hiç üzmediğini söylüyor. Zeynep, babasının kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Babasının kasasının şifresini öğrenip onun sakladığı mektubu okuyor. Vedat, Ali’yle buluşup oradan birinin sağ çıkacağını söylüyor ve silahlar patlıyor.

 Kimse Bilmez 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vedat Ali’den İntikamını Alacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler