Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vedat Ali'den İntikamını Alacak Mı?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vedat Ali’den İntikamını Alacak Mı?

Atv ekranlarının pazar günü yayınlanan sevilen dizisi Kimse Bilmez 25. yeni bölümüyle 8 Aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde;  Ali Kurt beyin de yardımıyla, Uygar’a pusu kuruyor. Ama Uygar da önceden önlemini alıyor. Ali, emniyet güçlerinin gelmesinin ardından Uygar’ı serbest bıraktığı sırada o silahı yerden alarak Ali’ye doğrultuyor. Ondan hızlı davranan Ali Uygar’ı vuruyor. Uygar, üç yerinden vurularak yere yığılıyor. Ali Sevda’ya bundan sonra Uygar’ın ebediyen hayatlarından çıktığını söylüyor. Dizinin yeni fragmanında Vedat, Ali’den intikamını alacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Vedat Ali’den İntikamını Alacak Mı?

Kimse Bilmez 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hüdaverdi, yaralı bir şekilde hastaneye götürülüyor. Ölüm kalım savaşı veren Hüdaverdi hayatta kalabilecek mi? Öte yandan Vedat, babasının intikamını Ali’den almaya kararlı. İkili karşı karşıya geliyor ve Vedat Ali’ye oradan ikisinden birinin öleceğini söylüyor. Vedat, Ali’ye silahını doğrultuyor ve silah sesi geliyor. Kim ölüyor?

İşte Kimse Bilmez 25, bölüm 2. fragmanı….

KİMSE BİLMEZ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıllar sonra Ali kardeşine, Pilot da abisine kavuşur. Ali, kendisinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm kapılar Kurt beye açılır. Kurt beyin karşısına çıkan Ali, ondan hesap sorar. Kurt beyden önemli bir sır daha öğrenen Ali yıkılır. Oğlunun katili Erniko’yu öldüren Ali duyduğu şeyle şok olur. Pilot’u büyüten baba dediği kişinin Erniko olduğunu ve Vedat’la kardeşinin onun katilini bulup öldürmek için ant içtiklerini öğrenir.

Ali, artık Sevda’dan ayrı kalamayacağını anlar ve ona bir süpriz hazırlar. Yüzük alıp Sevda’nın karşısına çıkan Ali, ona evlenme teklif eder. Çok mutlu olan Sevda, evlenmeyi kabul eder. Ali, oğluna sünnet düğünü yapar. Pilot, abisinden sonra yeğenini bulmanın da sevincini yaşar ve yeğenini sırtından indirmez. Herkesin öldü zannettiği Uygar, yaralı bir şekilde kurtulmuş Ali’yi ortadan kaldırmak için sünnet düğünü gününü seçer. Uygar, Ali’yi vurmak için hazırlanır ancak kurşun adresini şaşırır ve Hüdaverdi vurulur. Kanlar içinde yere yığılan Hüdaverdi hayatta kalabilecek mi?

Kimse Bilmez 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Uygar’ı Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler