Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat İçin Kendisini Feda Ediyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin 3. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şirin ablasıyla Ferhat’ı öpüşürken gördükten sonra fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Banu ise Ferhat’la birlikte kısa bir tatile çıkıyor. Hüsrev, Banu’ya ulaşamayınca mücevher sevkiyatını kabul ediyor. Ancak mücevherlerin çalınmasıyla ölüm ile burun buruna geliyor. Yiğit ise Şirin’i Ferhat’ı öldürmekle tehdit edip evlenmeye zorluyor. Şirin, Ferhat için kendisini feda ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Şirin Ferhat İçin Kendisini Feda Ediyor!

Ferhat ile Şirin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Banu, Ferhat’la birlikte baş başa kalabilecekleri kısa bir tatile çıkıyor. Ormanda yürüyüş yapıp güzel bir akşam yemeği yiyorlar. Ferhat, bu durumdan huzursuz oluyor ancak belli etmemeye çalışıyor. Otel odasına gittiklerinde Ferhat, gitmesi gerektiğini yazıp oteli terk etmeyi düşünüyor. Ama Şirin’in banyodan çıkmasıyla gidemiyor. İkili tam birlikte olacakları sırada Şirin’e resepsiyondan ulaşan babaannesi Şirin’in hastanede olduğunu söylüyor. İkili dönmek zorunda kalıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirin, hastaneden çıktıktan sonra Banu’ya onları öpüşürken gördüğünü ve Ferhat’a önce kendisinin aşık olduğunu, onunla İzmir’e konsere gittiklerinde yakınlaştıklarını söylüyor. Banu, Şirin’i üzmemek için Ferhat’ı hayatından çıkarıyor. Ferhat, işini yapmak için köşke gittiğinde kapıdan içeri alınmıyor. Banu’yla görüşme çabaları boşa çıkan Ferhat, en sonunda köşke gidip ondan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Almanlar mücevher sevkıyatı için Banu’yla görüşmek istiyorlar. Ona ulaşamayan Hüsrev, sevkıyatı gerçekleştirmek için tüm sorumluluğu üzerine alıyor. Sevkıyat günü kasayı açan Hüsrev, mücevherlerin yerinde olmadığını görüyor. Oğlu dahil tüm çalışanları konuşturmak için dövdürüyor. Kameralardan da bir şey göremeyince mücevherlerin değeri olan parayı bulmak için uğraşıyor. Ama 4 trilyon lirası eksik kalıyor.

Almanlar gelip Hüsrev’in kafasına silah dayıyorlar. Yiğit, 2 saat içinde o parayı bulacağını söyleyip oradan ayrılıyor ve sevgilisinin yanına gidip babasından kurtulacağı saati bekliyor. Süre dolduğunda Hüsrev oğlunu arayıp kendisinin canını kurtardığı için ona teşekkür ediyor. Aslında mücevherleri çalan Hüsrev’in eski karısıdır. Yiğit, kimin o parayı bulup verdiğini araştırmaya başlıyor.

Yiğit, Şirin’le evlenip onun tüm mal varlığına konmak için onu Ferhat’ı öldürmekle tehdit ediyor. Şirin, kabul ediyor ve ablasına Ferhat’ın doğru konuştuğunu söylüyor. Banu, Ferhat’ın yanına gidip ondan özür diliyor ve Şirin’in her şeyi itiraf ettiğini, onun ikili oynamadığını anladığını söylüyor. Ferhat, Şirin’in Yiğit’le evleneceğini duyunca şok oluyor.

Ferhat İle Şirin 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Hem Banu’yla Hem Ferhat’la Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler