Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemal Cahide'nin Yaşadığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemal Cahide’nin Yaşadığını Anlıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sevgili Geçmiş 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sinan, İpek’e aşkını ilan ediyor. Kenan, fabrika yangınını Cemal’in yaptırdığını öğreniyor. Cahide Cemal’le evlenmektense hem onu hem kendisini öldürmeyi göze alıyor ve nikaha gittiklerinde arabanın direksiyonunu çevirip arabanın kaza yapmasına neden oluyor. Cemal, yaralı şekilde bulunuyor ancak Cahide bulunamıyor. Cemal, Cahide’nin yaşadığını anlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Cemal Cahide’nin Yaşadığını Anlıyor!

Sevgili Geçmiş 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İpek, Tekin’in nasıl öldüğünü ve onu gömmek zorunda kaldıklarını Sinan’a anlatıyor. Sinan’ın, kendisini ve kardeşlerini ihbar edeceğini düşünürken o İpek’te olan babasının telefonunu alıp denize atıyor. İpek, duygularının karşılığının olduğunu anlıyor ve Sinan ona aşık olduğunu itiraf ederek onu öpüyor.

SEVGİLİ GEÇMİŞ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cahide, yemekler yapıp kızlarıyla birlikte yemek yiyor ve onlara çocukluklarıyla ilgili anıları anlatıyor. Çilem, annesine karşı tepkisi devam ediyor. Öte yandan Cemal, kızların işlediği cinayetin video ve fotoğraflarını Cahide’ye gösterip onu evlenmeye zorluyor. Köşeye sıkışan Cahide, Cemal’i ve kendisini öldürmekten başka çaresi kalmıyor. Nikah için hazırlanan Cahide, Cemal’in arabasına biniyor. Yolda direksiyonu çevirip arabanın kaza yapmasını sağlıyor.

Taklalar atan arabadan Cemal yaralı bir şekilde kurtuluyor. Kızlar, amcalarının kaza yaptığını öğrenince hastaneye koşuyorlar. Annelerinin de arabada olduğunu ve onu bulamadıklarını öğreniyorlar. Cahide’yi bir balıkçı aile buluyor. Biraz iyileştikten sonra Cahide, Afet’in yanına gidip durumu anlatıyor. Afet, İpek’i arayıp Cemal’e bir şey çaktırmadan kardeşlerini de alıp eve gelmesini istiyor.

Kızlar karşılarında annelerini görünce şok oluyor. Cahide, kızlarına babalarını öldürenin Cemal olduğunu, kendisini evlenmeye zorladığını anlatıyor. Çilem’in inadı kırılıp annesine sarılıyor. Dahada önemlisi Cemal’in elinde Tekin’i öldürüp gömdüklerini ispatlayan görüntüler olduğunu söylüyor. Cahide, Cemal’in evinden o belgeleri almak için Cemal’i yemeğe çağırmalarını istiyor.

Cemal, kızlarla yemek yerken Cahide, eve gidip tüm delilleri alıyor. Evinin alarmının çaldığını öğrenen Cemal eve gittiğinde sakladıkları belgelerin çalındığını ve yerde Cahide’nin kolyesini görüyor. Cahide’nin yaşadığını anlayan Cemal, Tekin’in gömüldüğü yere gidiyor ve mezarın boş olduğunu görüyor.

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Cemal’le Evlenmemek İçin Ölümü Göze Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler