Ana SayfaDizilerHercai 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Elif'in İtirafına İnanmıyor!

İlgili Postlar

Hercai 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Elif’in İtirafına İnanmıyor!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Hercai 24. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, Reyyan’ın ortalıkta olmadığını öğrendikten sonra deliye döner ve onu aramaya başlıyor. Onu köy otobüsünde buluyor. İkna edemeyince onunla birlikte annesinin yaşadığı köye gidiyor. Miran, duyduğu gerçeklerle şok olurken dönüşte Elif’le Azat’ı birlikte konuşurken görüyor. Elif, Hazar’ı merdivenlerden itenin kendisi olduğunu itiraf ediyor. Ama Reyyan Elif’in itirafına inanmıyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan Elif’in İtirafına İnanmıyor!

Hercai dizisinin 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Miran, Reyyan’ın kaybolduğunu öğrendikten sonra deliye dönüyor ve her yerde onu aramaya başlıyor. Bu olayın altından da babaannesinin çıkacağını düşünen Miran, Reyyan’ın başına bir şey gelmesinden korkuyor. Miran, Reyyan’ı annesinin köyüne giden bir otobüste yakalıyor.

HERCAİ 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan, otobüsten inmek istemiyor fakat Miran onu, otobüsten indirmeyi başarıyor. Reyyan ısrar ederek Miran’ı, annesinin köyüne götürmeyi başarıyor. Orada Miran, annesinin yaşamış olduğu eve gidiyor ve annesinin Aslanbeylere gelin gitmeyi istemediğini ama onu, ailenin evlenmeye zorladıklarını öğreniyor. Duyduklarıyla şok olan Miran, kendisini dışarı atıyor. Reyyan, onu teselli etmeye çalışıyor.

Reyyan, Miran’ın annesinden kalan yüzüğü yapanı buluyor. Adam son anda tehdit ediliyor ve yüzüğü Aslanbeylerin yaptırdığını söylüyor. Emin olmak isteyen Reyyan tekrar soruyor ama aynı cevabı alıyor. Elif, vicdan azabı çekiyor ve yaptığı gerçeği anlatmak için Azat’la buluşuyor. Ona bir itirafta bulunmak istediğini söylüyor. Dönüşte Reyyan, babasının katilinin hala Miran göründüğü için  evine gitmek istiyor.

Miran onu, Şadoğulları konağına bıraktığı sırada konağın önünde Azat’la Elif’i konuşurken görüp sinirleniyor. Abisini gören Elif, Şadoğulları konağına yürüyüp Hazar beye sesleniyor. Herkes Elif’in sesiyle konağın balkonuna çıkıyor. Elif, Hazar beyi merdivenlerden kendisinin ittiğini haykırıyor. Hazar beye neden yalan söylediğini soran Elif’e kimse inanmıyor. Miran, masumiyetinin çıktığına sevinirken Reyyan ona inanmıyor.

Miran’ı, masum olduğunu inandırmak için Elif’i kullanmakla suçluyor. Artık Reyyan’a kendisinin masum olduğunu anlatmaktan usanan Miran, restini çekiyor.

Hercai 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Öğrendiği Gerçekle Sarsılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler