Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 12. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ortalık İyice Karışıyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 12. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ortalık İyice Karışıyor!

Show Tv’nin efsane dizisi Çukur 3. sezon 12. yeni bölümüyle 9 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hapishaneden çıkan Vartolu, Yamaç’la konuşuyor. Yamaç, abisine neden Almanya’ya gitmek zorunda olduğunu soruyor. Vartolu, Ziya’nın babasını öldüren kişiyi gördüğünü gençten bir adam olduğunu ve onu bulmak için gideceğini söylüyor. Yamaç ise, elindeki kendi adı yazılı mezar taşını şakayla karışık ona verip, bir gün lazım olacağını, üzerinde gereken düzeltmeleri de onun yapmasını söylüyor. Dizini yeni bölümünde ortalık iyice karışıyor,

Pazartesi Dizileri 2019

Ortalık İyice Karışıyor!

Çukur 3. sezon 12. yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vartolu’nun hapisten kurtulması büyük bir kutlamayla karşılanıyor. Hapisten çıkan Vartolu ise babasının katilinin peşine düşüyor. Saadet ise Vartolu’dan umudunu kesip ondan boşanmaya karar veriyor. Koçovalıların halay çekip kutlama yapmasından sonra ortalık iyice karışıyor.

İşte Çukur 3. sezon 12. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Koçovalı kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratır. Bütün Koçovalı kadınlar korku içinde yardım bekler. Yamaç, kaçırılan kadınları kurtarmak için tüm mahalleyi örgütler. Mahalleli tüm İstanbul’a yayılıp Çukur’un kadınlarını kurtarmak için seferber olur. Yamaç, Aliço’nun yardımıyla Azer’in himayesindeki Bülent’in zaaflarını bulmaya çalışır. Mahalleli, İstanbul’un altını üstüne getirir.

Hapisten çıkacak olan Vartolu’ya tam kavuşacakken onu yine kaybetmekten korkan Saadet, hapishaneye gitmemesi için onunla konuşmaya gider. Ama razı edemiyor. Vartolu, gözyaşları içinde pasaportunu alır. Cumali, Çukur’un kadınlarını rahatsız eden Nahit’e gereken dersi verir. Yamaç, Azer’in kardeşi Kadir’i kaçırır. Bülent’in herkesten sakladığı paraları ulaşan Yamaç, paraların karşılığında Çukur’un kadınlarını ister.

Akın, Timsah’ı harekete geçirmek için cesaretlendirir. Azer ile Yamaç arasındaki gerilim git gide artar. Cumali, Çukur’un kadınlarını bulmak için gittiği depo ile, Selim’in Bülent’i bulmak için gittiği boş ev boş çıkında ikisi de tuzağa düştüklerini anlar. Yamaç, Timsah’ın ölmediğini öğrenir ve onun karşısına çıkmak için harekete geçer. Yamaç, arabasıyla Timsah’ı bulmak için gittiği yolda arabası kurşun yağmuruna tutulur.

Çukur 3. Sezon 12. Bölüm İlk Sahne Yayında! Yamaç’tan Vartolu’ya Manidar Hediye!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler