Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş Final Bölümü Fragmanı Yayında! Cahide Cemal'i Alt Etmeyi Başarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş Final Bölümü Fragmanı Yayında! Cahide Cemal’i Alt Etmeyi Başarabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden Sevgili Geçmiş 8. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizinin son bölümünde; Cahide, Cemal’le evlenmemek için ölümü göze alıp arabanın direksiyonunu uçuruma doğru kırmıştı. Cemal, yaralı olarak bulunmuş ama Cahide’nin izine rastlanmamıştı. Cahide’yi ise bir balıkçı aile bulmuştu, Kendisine gelen Cahide, kızlarıyla Cemal’den gizli buluşup aslında onun babalarının katili olduğunu anlatmış ve elindeki belgelerle kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Dizinin final bölümünde Cahide, Cemal’i alt etmeyi başarabilecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Cahide Cemal’i Alt Etmeyi Başarabilecek Mi?

Sevgili Geçmiş 8. bölüm final  fragmanında; Cemal, Cahide’yi bulur ve ona kendisinden asla kurtulamayacağını söyler. Cahide, kızlarına Cemal’le evlenmek zorunda olduğunu söyler. Deren, daha fazla Cemal’in annesini tehdit etmesine dayanamayıp ona iğne saplar. Sinan’la birlikte Cahide kızlarını alıp kaçmakta bulur.

İşte Sevgili Geçmiş 8. bölüm final fragmanı…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İpek, Tekin’in nasıl öldüğünü ve onu gömmek zorunda kaldıklarını Sinan’a anlatır. Sinan’ın, kendisini ve kardeşlerini ihbar edeceğini düşünürken o İpek’te olan babasının telefonunu alıp denize atar. Cahide, yemekler yapıp onlara çocukluklarıyla ilgili anıları anlatır. Çilem, annesine karşı tepkisi devam eder. Öte yandan Cemal, kızların işlediği cinayetin video ve fotoğraflarını Cahide’ye gösterip onu evlenmeye zorlar. Köşeye sıkışan Cahide, Cemal’i ve kendisini öldürmekten başka çaresi kalmaz. Nikah için hazırlanan Cahide, Cemal’in arabasına biner. Yolda direksiyonu çevirip arabanın kaza yapmasını sağlar.

Taklalar atan arabadan Cemal yaralı bir şekilde kurtulur. Kızlar, amcalarının kaza yaptığını öğrenince hastaneye koşar ve arabada annelerinin de olduğunu öğrenirler. Cahide’yi bir balıkçı aile bulur. Biraz iyileştikten sonra Cahide, Afet’in yanına gidip durumu anlatır. Afet, İpek’i arayıp Cemal’e bir şey çaktırmadan kardeşlerini de alıp eve gelmesini ister.

Cahide, kızlarına babalarını öldürenin Cemal olduğunu, kendisini evlenmeye zorladığını anlatır. Çilem’in inadı kırılıp annesine sarılır. Dahada önemlisi Cemal’in elinde Tekin’i öldürüp gömdüklerini ispatlayan görüntüler olduğunu söyler. Cahide, Cemal’in evinden o belgeleri almak için Cemal’i yemeğe çağırmalarını ister. Cemal, kızlarla yemek yerken Cahide, eve gidip tüm delilleri alır. Evinin alarmının çaldığını öğrenen Cemal eve gittiğinde sakladıkları belgelerin çalındığını ve yerde Cahide’nin kolyesini görür. Cahide’nin yaşadığını anlayan Cemal, Tekin’in gömüldüğü yere gider ve mezarın boş olduğunu görür.

Sevgili Geçmiş 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cemal Cahide’nin Yaşadığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler