Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada'yı Yıldırmak İçin Her...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüzgar Ada’yı Yıldırmak İçin Her Yolu Deniyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ağlatır 15. yeni bölümüyle 15 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hapishanede bıçaklanan Yusuf, yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor. Ona ilk müdahaleyi Cemre yapıyor ancak Yusuf’un kalbi duruyor. Ada, Yusuf’un yanına gidip Cemre’den kalp masajına devam etmesini istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Rüzgar, Ada’yı yıldırmak için her yolu deniyor.

Pazar Dizileri 2019

Rüzgar Ada’yı Yıldırmak İçin Her Yolu Deniyor!

Aşk Ağlatır 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hünkar, Ada’ya babası olduğunu söylemeyi düşünüyor ancak onun bu zamana kadar neden kendisini yalnız bıraktığını sorgulamasından korkuyor. Ada, Fırat’ı yaralı bir şekilde buluyor ve eve götürüyor. Götürdüğünde telefonuna Rüzgar’dan mesaj geliyor. Daha fazla sevdiklerine zarar gelmesini istemiyorsa teklifine cevap vermesini yazıyor.

İşte Aşk Ağlatır 15. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüzgar’ın yaralandığını duyan Nihal ve Mert hastaneye koşar. Rüzgar, Yusuf’un kendisini vurduğunu söyleyeceği sırada Nihal’e geçmişi bildiğini yazan bir mesaj gelir. Nihal, oğluna ifade vermemesi için engellemeye çalışır ancak başaramaz. Yusuf ise polise teslim olmak ister ama Hünkar, kendi söylediğini yapmasını ve götürdüğü çiftlik evinden dışarı çıkmamasını söyler. Yusuf, teslim olmak için oradan kaçar ancak Cemre onu yaralı bir şekilde bulup çiftliğe geri götürür.

Yusuf’un fazla ceza yemesinden korkan Ada, onu polislere ihbar eder. Tutuklanan Yusuf, hapishaneye atılır. Orada Hünkar’ın adamı onu korumak ister ancak Yusuf kabul etmez. Rüzgar, mahkumlardan birini ayarlayıp Yusuf’un bıçaklanmasını sağlar. Bu arada Ada, Rüzgar’a gidip ondan ifadesini geri almasını ister. Rüzgar ise kendisiyle evlenirse ifadesini geri alabileceğini söyler.

Nihal, Erdem’i öldürdüğü zehri evinde bulunca telaşlanmaya başlar. Hünkar, Yıldırım’ın ölüm nedeninin yazdığı raporu Nihal’e gönderir. Ancak o rapor Nalan’ın eline geçer ve Yıldırım’ın öldürüldüğünü anlar. Hünkar’ın karısı ve kızı hayatlarına giren Yusuf’la Ada’nın km olduğunu merak eder. Hünkar onlara zamanı gelince her şeyi anlatacağını söyler. Yusuf, yaralı bir şekilde kaldırıldığı hastanede kalbi durur.

Aşk Ağlatır 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf’un Kalbi Duruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler