Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf'un Kalbi Duruyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf’un Kalbi Duruyor!

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Aşk Ağlatır, 14. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yusuf, kendisini korumaya çalışırken Rüzgar’ı yaralıyor. Hünkar, Yusuf’u kendi çiftliğine götürüyor. Yusuf’tan şikayetçi olmamaları için Nihal’e mesaj çekiyor. Nihal, Rüzgar’ın ifade vermesine engel olamıyor. Ada, Rüzgar’a gidip ifadesini geri almasını istiyor. Rüzgar, Ada’ya kendisiyle evlenirse bunu yapabileceğini söylüyor. Hapishanede bıçaklanan Yusuf’un kalbi duruyor.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf’un Kalbi Duruyor!

Aşk Ağlatır 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Rüzgar’ın yaralandığını duyan Nihal ve Mert hastaneye koşuyor. Rüzgar, Yusuf’un kendisini vurduğunu söyleyeceği sırada Nihal’e geçmişi bildiğini yazan bir mesaj geliyor. Nihal, oğluna ifade vermemesi için engellemeye çalışıyor ancak başaramıyor. Yusuf ise polise teslim olmak istiyor ama Hünkar, kendi söylediğini yapmasını ve götürdüğü çiftlik evinden dışarı çıkmamasını söylüyor. Yusuf, teslim olmak için oradan kaçıyor ancak Hünkar’ın kızı onu yaralı bir şekilde bulup çiftliğe geri götürüyor.

AŞK AĞLATIR 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yusuf’un fazla ceza yemesinden korkan Ada, onu polislere ihbar ediyor. Tutuklanan Yusuf, hapishaneye atılıyor. Orada Hünkar’ın adamı onu korumak istiyor ancak Yusuf kabul etmiyor. Rüzgar, mahkumlardan birini ayarlayıp Yusuf’un bıçaklanmasını sağlıyor. Bu arada Ada, Rüzgar’a gidip ondan ifadesini geri almasını istiyor. Rüzgar ise kendisiyle evlenirse ifadesini geri alabileceğini söylüyor.

Nihal, Erdem’i öldürdüğü zehri evinde bulunca telaşlanmaya başlıyor. Hünkar, Yıldırım’ın ölüm nedeninin yazdığı raporu Nihal’e gönderiyor. Ancak o rapor Nalan’ın eline geçiyor ve Yıldırım’ın öldürüldüğünü anlıyor. Hünkar’ın zengin biri olduğunu öğrenen İsmail, onun aslında kim olduğunu merak etmeye başlıyor. Hünkar’ın karısı ve kızı hayatlarına giren Yusuf’la Ada’nın km olduğunu merak ediyorlar.

Hünkar onlara zamanı gelince her şeyi anlatacağını söylüyor. Yusuf, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ona ilk müdahaleyi doktor olan Hünkar’ın kızı yapıyor. Yusuf’un kalbi duruyor. Ada, duyup hastaneye gidiyor ve Yusuf’un başına gidip, Hünkar’ın kızından kalp masajına devam etmesini istiyor. Yusuf hayata geri dönebilecek mi?

 Aşk Ağlatır 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Babasına Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler