Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kemal Yamaç İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kemal Yamaç İçin Kendisini Feda Ediyor!

Show Tv ekranlarının efsaneleşen dizisi Çukur 3. sezon 12. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Timsah’ın saldırısına uğrayan Yamaç’ı yine gizemli birisi kurtarıyor. Önceki saldırıda Efsun kurtarmıştı bu sefer onu kim kurtardı? Vartolu’nun da hapisten çıkmasıyla Koçovalı kardeşler yeniden bir araya geliyor. Karaca, Azer’e karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Azer, kardeşine karşılık Kemal’i alıyor. Koçovalı kardeşlerin Azer’le karşılaşmasında Yamaç, köşeye sıkışıyor ama Kemal onun için kendisini feda ediyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Kemal Yamaç İçin Kendisini Feda Ediyor!

Çukur dizisinin 3. sezon 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukur’un kadınlarının alı konulmasından sonra onları kurtarmak için Aliço’nun yardımıyla Kemal ile Metin büyük bir tehlike ile karşılaşıyor. Kadınlar kurtulur ama Kemal Azer’in elinde kalıyor. Yamaç ve kardeşleri onu Azer’in elinden almak için harekete geçiyorlar.

ÇUKUR 3. SEZON 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Koçovalı kardeşler, Azer’in karşısına çıkıyor. Arkadan gelen Vartolu, Azer’in kardeşini vermenin karşılığında Kemal’i istiyor. Koçovalı kardeşler arkalarına tüm adamlarını yığdığını gören Azer, mecbur kalıp önce Kemal’i veriyor ve takas yapılıyor. Saadet ise Vartolu’nun artık kendisini sevmediğini düşünüyor ve ondan boşanmaya karar veriyor. Bu kararını Sultan annesine de açıklıyor.

Sultan, aklı Azer’de kalan Karaca’nın yalanını yakaladığı için ona tokat atıyor. Kemal, kahvede sadakat testinden geçiriliyor. Vartolu, annesinin mezarının başına gidip onunla konuşuyor. Babasının da öldüğünü artık onunda yakınında olduğunu söylüyor. Yamaç’da mezarlığa Vartolu’nun yanına gidiyor. Vartolu, Ziya’nın Almanya’ya gittiğini onun babasının katilini bilen tek kişi olduğunu Yamaç’a anlatıyor.

Yamaç, kendi isminin yazıldığı mezar taşını abisine verip zamanı geldiğinde gereken düzeltmeleri yapmasını istiyor. O sırada haber geliyor ve Yamaç, takip cihazıyla Azer’in yerini buluyor. Koçovalılarla Azer’in adamları karşı karşıya geliyor. Mermileri biten Yamaç, silahlarını atıp Azer karşısında ellerini kaldırıp gözlerini yumuyor. Azer, silahını ateşliyor ama Kemal son anda Yamaç’ın önüne gerilip onu koruyor. Kemal, Yamaç’ı ölümden kurtarıyor ancak Azer’in kurşunlarıyla yere yığılıyor.

Çukur 3. Sezon 12. Bölüm Yeni Fragmanı Yayında! Ortalık İyice Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler