Ana SayfaDizilerSefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yayın Günü İzleyicileri Endişelendirecek!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yayın Günü İzleyicileri Endişelendirecek!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Sefirin Kızı dizisinin yayın günü belli oldu. Usta oyuncu kadrosuyla ve ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yayın günü izleyenlerini endişelendirecek. Reyting yüzünden sevilen bir çok dizi final yaptığı dönemde Sefirin Kızı dizisi iddialı bir günde ekranlara gelecek. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2019

Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Sevilen oyunculardan Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in baş rollerini paylaştığı dizi Sefirin Kızı, yayınlanan fragmanlarıyla büyük ilgi topladı. Dizinin hangi gün ve tarihte yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Sefirin Kızı’nın yayın tarihi belli oldu. Dizi 16 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin pazartesi günü yayınlanması bir çok dizi sevenlerin endişelenmesine neden oldu. Zira pazartesi günü, reytingleri alt üst eden Çukur, Yasak Elma, Zalim İstanbul ve Vuslat gibi diziler yer alıyor.

İşte Sefirin Kızı 1. bölüm son fragmanı…

 

Dizilerin aranan oyuncularından Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün, Sefirin kızı dizisinde bir araya gelmesiyle iddialı bir dizi ortaya çıkıyor. Dizinin iddialı olması sadece oyuncularıyla değil, Yönetmen ve senaristleriyle de dikkat çekiyor. Atv ekranlarında 3 sezon boyunca yayınlanan Sen Anlat Karadeniz diziden anlaşmazlık sonucu ayrıldıkları iddia edilen Ayşe Ferda Yılmaz ve Nehir Erdem ile ünlü yönetmen Emre Kabakuşak şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan ‘Sefirin kızı’ dizisiyle fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Dizinin başrol oyuncuları iyi, senaristler ve yönetmen Altın Kelebek ödüllü ortaya da iyi bir proje çıkmamasına pek bir neden yok gibi görünüyor. Ancak dizinin yayın günü pazartesi günü yayınlanacak olması izleyicileri bu dizide mi reyting kurbanı olacak? endişesi taşımasına neden oldu.

Neslihan Atagül, en son Kara Sevda dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizi yurt dışında büyük yankılar uyandırmış bir çok ödül almıştı. Atagül’ü ekranlarda tekrar görmek için heyecanlanan izleyiciler 16 aralık gününü heyecanla bekliyor. Büyük hayran kitlesi olan Engin Akyürek’in takipçileri de onu tekrar ekranlarda görecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Sefirin Kızı 16 Aralık pazartesi günü Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Neslihan Atagül Ve Engin Akyürek Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler