Ana SayfaDizilerEn Son Doktorlarda Oynamıştı! Mucize Doktor’da Olay Yaratacak Yeni Oyuncu!

İlgili Postlar

En Son Doktorlarda Oynamıştı! Mucize Doktor’da Olay Yaratacak Yeni Oyuncu!

Mucize Doktor, hem konusu hem de oyuncuları ile yeni sezonda en dikkat çeken yapımların başında geliyor. Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlanmıştır. Mucize Doktor’da En Son Doktorlarda Oynamıştı! Mucize Doktor’da Olay Yaratacak Yeni Oyuncu! herkesi şaşırtmıştır.

Mucize Doktor’da Yasemin Ergene Özilhan sürprizi!

Yıllar önce Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan, evlenerek oyunculuğu bırakmıştı. Birçok projeye hayır diyen güzel oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılacak. Yasemin Ergene Özilhan’in Doktor Ela rolü yer alacağı Mucize Doktor 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri diziseverleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında bir sürpriz var. Yasemin Ergene Özilhan, daha önce Doktorlar dizisinde canlandırdığı Dr. Ela karakteri ile Mucize Doktor’un yeni bölümünde yer alacak. İşte Mucize Doktor 14. bölüm 2. fragman

En Son Doktorlarda Oynamıştı! Mucize Doktor’da Olay Yaratacak Yeni Oyuncu!

Mucize Doktor, hem konusu hem de oyuncuları ile yeni sezonda en dikkat çeken yapımların başında geliyor. Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlanmıştır. Mucize Doktor’da En Son Doktorlarda Oynamıştı! Mucize Doktor’da Olay Yaratacak Yeni Oyuncu! herkesi şaşırtmıştır. Yıllar önce Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakterini canlandıran Yasemin Ergene Özilhan, evlenerek oyunculuğu bırakmıştı. Birçok projeye hayır diyen güzel oyuncu Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılacak. Yasemin Ergene Özilhan’in Doktor Ela rolü yer alacağı Mucize Doktor 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor dizisi yayınlanmaya başladığı günden beri dizi severler’i ekrana kilitlemeyi başarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler