Ana SayfaDizilerÇocuk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! "Beni Yine Bırakıp Gidecek Misin Anne"!

İlgili Postlar

Çocuk 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! “Beni Yine Bırakıp Gidecek Misin Anne”!

Star Tv ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Çocuk, 13. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Murat, hapishanede bıçaklanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Bu olayda Hasan’ın üzerine kalıyor. Murat’ın bir daha yürüyemeyeceğini öğrenen Ali Kemal, Hasan’ın dükkanını ateşe veriyor, Asiye, Ali Kemal’le Murat’ı konuşurken duyuyor ve üç oğluna da mektup bırakıp intihar etmeye gidiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Hasan, Asiye’yi uçurumun kenarında buluyor ve ona ” Beni yine bırakıp gidecek misin anne” diyor. Asiye intihar etmekten vazgeçecek mi?

Salı Dizileri 2019

“Beni Yine Bırakıp Gidecek Misin Anne”!

Çocuk 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Asiye, Hasan’a şirketten pay vermek istemeyen Ali Kemal’le Murat’ın kendisine akıl sağlığının yerinde olmadığı raporu alacaklarını öğreniyor. Üç oğluna da birer vasiyet yazan Asiye uçurumun kenarına gidip intihar etmeyi planlıyor. Hasan, annesini buluyor ve onun intihar etmesine engel olmaya çalışıyor. Hasan’ın duygusal konuşmalarından sonra Asiye, intihardan vazgeçecek mi?

İşte Çocuk 14. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasan, Murat’ı hapisten çıkarmak için ifade veriyor ve onu hapishanede rahatsız eden kişiyi kardeşine zarar vermemesi için tehdit ediyor. Murat, tam tahliye olacağı sırada o kişi tarafından bıçaklanıyor. Hastaneye kaldırılan Murat, ameliyata alınıyor. Ameliyattan sonra doktor Murat’ın bir daha yürüyemeyeceğini söylüyor. Ali Kemal, bunu da Hasan’ın yaptırdığını düşünerek Hasan’ın dükkanını, içinde Efe’nin olduğunu bilmeden ateşe veriyor.

Kavga olayından sonra sosyal hizmetler görevlisi Efe’nin onu büyüten ailede kalmasına karar veriyor. Hasan, görevliyle konuşup kendisine vermiyorsa çocuğu annesine vermeleri için yalvarıyor. Efe, gerçek annesiyle babasının Akça ile Hasan olduğunu duyduktan sonra içine kapanıyor. Asiye, Efe’nin Hasan’a verilmesini istiyor. Hemde onun hakkı olan mirası vermek istiyor. Ali Kemal, avukatını çağırıp buna engel olmak için çareler arıyor.

Avukat, eğer Asiye hanıma akıl sağlığı yerine raporu alınırsa o mirası Hasan’a veremeyeceğini söylüyor. Ali Kemal ve Murat, avukata ne gerekiyorsa yapmasını söylediği sırada Asiye her şeyi duyuyor. Oğullarına birer mektup yazıp intihar etmeye karar veriyor.

Çocuk 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efe Hasan’ı Babası Olarak Kabul Etmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler