Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 17. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 17. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye dün akşam gelen son bölümünde son kaptanlık oyunu oynandı. Bu hafta bir yarışmacı daha elendikten sonra geriye kalan beş yarışmacı artık bireysel oyunlarla eleme potasına gidecek. MasterChef’in büyük finaline çok az bir zaman kala hem, etaplar zorlaşıyor hem de heyecan yükseliyor. MasterChef 17. haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlığı kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef’te geçen hafta Yasin’in elenmesinden sonra geriye 6 yarışmacı kaldı. Yarışmanın dün akşamki yayınlanan bölümünde son kez kaptanlık oyunu oynandı. Şeflerin kaptanlık oyunu için verdikleri yemeği en iyi yapan yarışmacı Güzide oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak Ekin’i seçti.

Güzide Mavi takım kaptanı seçtiği yarışmacılar; Alican ve Rıfat oldu.

Ekin Kırmızı atkım kaptanı seçtiği yarışmacılar; Batuhan ve Cemre oldu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU!

Haftanın ödül oyununu alabilmek için yarışmacılar yerlerini aldıklar ve şefler onlara 45 dakika süre verdi. Güzide ile Ekin, yerlerini aldılar ve diğer yarışmacılar dışarı çıkartıldı. 15 dakika sonra kaldıkları yerden seçtiği yarışmacıların devam etmesi istendi. Gelen yarışmacılar ne yemeği yaptıklarını bilmeden devam ettiler. Oyunun sonunda kırmızı takım dokunulmazlığı aldı ve Mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldılar.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyunununda şefler Osmanlı mutfağından bir yemek seçtiler. Bıldırcın dolması yapacak olan Güzide, Alican ve Rıfat verilen süre içinde yemeklerini yaptılar. En iyi Bıldırcın dolma yemeğini Alican yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu. Geriye Güzide ile Rıfat kaldı. Şefler, Rıfat’la Güzide’ye yemekleri pişmediği için 5 er dakika daha verdiler. Bu süre içinde iki yarışmacı Bıldırcınları tavada pişirdiler.

Şefler, pişen Bıldırcınların değerlendirdiler ve Güzide’nin yemeği daha iyi piştiği için Rıfat eleme potasına düşmüş oldu. Böylelikle MasterChef’te haftanın ilk eleme adayı Rıfat oldu. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu için mücadele edecek. Dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir kişi daha eleme potasına girecek.

MasterChef 15. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler