Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Ferhat Annesinin Bir Adım Ötesinde!

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Ferhat Annesinin Bir Adım Ötesinde!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Ferhat ile Şirin 4. yeni bölümüyle 13 aralık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Şirin, Banu’ya Ferhat’la yakınlaştıklarını onun ikisini de kullandığını söyler. Bunun üzerine Banu, Ferhat’la bir daha görüşmeme kararı alır. Ancak Yiğit’in Ferhat’ı öldürmekle tehdit etmesinden sonra Şirin onunla evlenmeyi kabul eder. Ablasına da Ferhat’a inanmasını söyler. Banu, Ferhat’ı yok yere suçladığı için ondan af diler. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferhat, annesinin bir adım ötesinde olduğundan habersiz.

Cuma Dizileri 2019

Ferhat Annesinin Bir Adım Ötesinde!

Ferhat ile Şirin 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferhat, Banu’ya onunla birlikte olursa kendisinden utanacağını, çevresindekilerin bu ilişkiye karşı çıkacağını söylüyor. Banu ise Ferhat’a, bunların üstesinden gelebileceğini söylüyor.Şirin ile Yiğit, evlilik hazırlıklarına başlıyor.  Şehnaz, kapalı tutulduğu yerden Ferhat’ı bahçede görüyor. Annesine çok yaklaşan Ferhat ona ulaşabilecek mi?

İşte Ferhat ile Şirin 4. bölüm 1. fragmanı…

FERHAT İLE ŞİRİN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirin, hastaneden çıktıktan sonra Banu’ya onları öpüşürken gördüğünü ve Ferhat’a önce kendisinin aşık olduğunu, onunla İzmir’e konsere gittiklerinde yakınlaştıklarını söyler. Banu, Şirin’i üzmemek için Ferhat’ı hayatından çıkarır. Ferhat, işini yapmak için köşke gittiğinde kapıdan içeri alınmaz. Banu’yla görüşme çabaları boşa çıkan Ferhat, en sonunda köşke gidip ondan vazgeçmeyeceğini söyler.

Almanlar mücevher sevkıyatı için Banu’yla görüşmek ister. Ona ulaşamayan Hüsrev, sevkıyatı gerçekleştirmek için tüm sorumluluğu üzerine alır. Sevkıyat günü kasayı açan Hüsrev, mücevherlerin yerinde olmadığını görür. Oğlu dahil tüm çalışanları konuşturmak için dövdürür. Kameralardan da bir şey göremeyince mücevherlerin değeri olan parayı bulmak için uğraşır. Ama 4 trilyon lirası eksik kalır.

Almanlar gelip Hüsrev’in kafasına silah dayar. Yiğit, 2 saat içinde o parayı bulacağını söyleyip oradan ayrılır ve sevgilisinin yanına gidip babasından kurtulacağı saati bekler. Süre dolduğunda Hüsrev oğlunu arayıp kendisinin canını kurtardığı için ona teşekkür eder. Aslında mücevherleri çalan Hüsrev’in eski karısıdır. Yiğit, kimin o parayı bulup verdiğini araştırmaya başlar.

Yiğit, Şirin’le evlenip onun tüm mal varlığına konmak için onu Ferhat’ı öldürmekle tehdit eder. Şirin, de Ferhat’ı korumak için Yiğit’le evlenmeyi kabul eder ve ablasına Ferhat’ın doğru konuştuğunu söyler. Banu, Ferhat’ın yanına gidip ondan özür diler. Ona, Şirin’in her şeyi itiraf ettiğini, onun ikili oynamadığını anladığını söyler. Ferhat, Şirin’in Yiğit’le evleneceğini duyunca şok olur.

Ferhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler