Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat'la Suna Sonunda Nikah Masasına...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat’la Suna Sonunda Nikah Masasına Oturuyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 26. yeni bölümüyle 14 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Aylin’in annesi Nejat’la görüşüp ondan gerçekleri öğrendikten sonra, Kayra’nın velayetinin kızında değil onda kalmasının doğru olacağını söylemişti. Dizinin yeni bölüm fragmanında Nejat’la Suna, sonunda nikah masasına oturuyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat’la Suna Nikah Masasına Oturuyor!

Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna ile Nejat, sadece yakınlarının olduğu küçük bir düğünle evleniyorlar. Nejat, düğünde Suna’ya övgüler yağdırıp onu ne kadar çok sevdiğini söylüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 26. bölüm 1. fragmanı….

BENİM TATLI YALANIM 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Aylin’le yemeğe çıkar. Onların yemeğe çıktığını kıskanan Suna, yemek boyunca ne konuştuklarını duymak için Nejat’dan telefonu kapatmamasını ister. Aylin, Nejat’a Kayra’yla birlikte iyi bir üçlü olduklarını ve tekrar bir araya gelebileceklerini söyler. O sırada onların fotoğraflarını çeken paparaziler tüm fotoğrafları internete yayar.

Hayri, o fotoğrafları Aylin’in çektirdiğini anlar. Serkan, Hande’ye ona oyun oynadıklarını anlatır. Ona karşı hiç bir duygusu olmadığını söyleyen Serkan, Nejat’ı satmasını nasıl düşündüğünü sorar. Hande, şirketin yeni ortağının Aylin olduğunu ona söylemez. Aylin’in annesine ulaşan Hande, ona her şeyi anlatır. Rezzan, kızının hala Nejat’la evli olduğunu zannederek ona para verdiği için duyduklarıyla şok olur.

Aylin, annesinin dönmesiyle yalanlarının ortaya çıkmasından huzursuz olmaya başlar. Saniye, Hayri’yi affetmez ona sakladığı gerçekleri ilişkileri başlamadan kendisine anlatmasını gerektiğini söyler. Suna’yla gizlice evlenmeyi planlayan Nejat, Hayri’ye her şeyi anlatır. Hayri, Kayra’ya Suna’yla babasının evleneceğini ama bu sırrın aralarında kalacağını konuşurken Aylin konuşulanları duyuyar.

Aylin’in annesi Nejat’la buluşur. Nejat, ona Aylin’in Kayra bir yaşındayken kendilerini terk ettiğini, boşanmak için geri döndüğünü ve şimdide kızının velayetini almak istediğini anlatır. Rezzan hanım gerçekleri yeni öğrendiğini, Aylin’in kendisine farklı şeyler anlattığını söyler. Nejat’a Rezzan, Kayra’nın velayetinin onda kalmasını Aylin’in velayeti almaması gerektiğini söyler. Aylin’in tüm yalanları ortaya çıkar. Duyduklarına şok olan Nejat, kızının velayetini alacak mı?

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? ‘Aylin Kayra’nın Velayetini Almamalı’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler