Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare'yi Ölümden Döndüren Kim Oldu?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare’yi Ölümden Döndüren Kim Oldu?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Sefirin Kızı, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizininin ilk bölümünde; Birbirini çok seven Nare ile Sancar evlenirler. Ancak evlendikleri gün Nare, ortadan kaybolur. Nare, kendisini Sancar’dan vazgeçirip evlenmeye zorlayan kişiyi öldürmek zorunda kalır. Hapse gireceğini düşünerek kızını babasına götürmeye karar verir. Ancak bu buluşma Sancar’ın bir başkasıyla evlendiği güne denk gelir.Kızını bırakıp ölüme giden Nare’yi ölümden döndüren kim oldu?

Nare’yi Ölümden Döndüren Kim Oldu?

Sefirin Kızı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, kendisine tecavüz etmeye kalkan yıllardır alıkoyan babasının manevi oğlunu öldürdüğünü zannediyor ve kızını alıp babasına emanet ediyor. Uçurumdan kendisini atmak üzereyken onu kim kurtarıyor?  Nare’nin öldürdüğünü zannettiği kişi yaşıyor ve babasıyla pazarlık yapıyor. Melek, Naren’nin ve Sancar’ın elinden alıp götürülüyor.

İşte Sefirin Kızı 2. Bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 1. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Birbirini çok seven iki aşık evleniyor. Ancak Nare, evlendikleri gün ortadan kayboluyor. Kasabada sakinleri Nare’nin o gün, uçup bulutlara karıştığı, kimileri ise suya düşüp denize karıştığını ve ortadan garip şekilde yok olduğunu anlatıyor. Nare, kendisini Sancar’la birlikte olmasını istemeyen kişi tarafından evlendiği gün kaçırılmıştır. Ancak onun eziyetlerine dayanamayan Nare. onu bıçaklar ve onun öldüğünü zannedip kızını babasına bırakıp polise teslim olmak için Türkiye’ye dönüyor.

Uçakta Nare Gediz ile karşılaşıyor. Gediz ona ismini soruyor ve Nare cevabını alınca, kendi memleketindeki efsaneyi anlatıyor ona. Gediz, Sancar’ın düğününe yetişiyor ve onun şahitliğini yapıyor. Nare, Sancar’ın karşısına çıkıp tamda düğünde ona kızını getirdiğini söylüyor. Düğün dağılıyor oracıkta bayılan Nare’yi Sancar kucağında içeri götürüyor.

Nare, kendine geldikten sonra Melek’in onun kızı olduğunu söylüyor ancak Sancar inanmıyor. Onu sürükleyerek kapının önüne atıyor. Gediz, Nare’yi evine götürüp Sancar’a mesaj atıyor ve ona o kapıdan koyduğu kızın kendi evinde olduğunu yazıyor. Nare, bıraktığında çok fakir olan Sancar’ın nasıl bir konak sahibi olduğunu anlayamıyor. Sancar, Melek’e DNA testi yaptırıp emin olduktan sonra onu evine götürüyor. Kızını babasına bırakan Nare, intihar etmek için uçuruma gidiyor.

 Sefirin Kızı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yayın Günü İzleyicileri Endişelendirecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler