Ana SayfaDizilerAzize 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize'yi Baykal'ın Yanında Görmeye Dayanamıyor!

İlgili Postlar

Azize 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’yi Baykal’ın Yanında Görmeye Dayanamıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 5. yeni bölümüyle 21 Aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Baykal’ın yaşadığını öğrendikten sonra aynı cehennem gibi hayatına döneceğinden korktuğu için Tuna’yı Kuzey’in gerçek babasının kocası olmadığını söylemekle tehdit ediyor. Tuna, Yıldız’a oğlunun kendisine hala demesinden zaten çok acı çektiğini söyleyip, babasına Baykal’ı uzaklaştırmasını isteyeceğini söyleyip onu sakinleştiriyor. Baykal uyanıyor ancak Azize’yi gözünün önünden ayırmak istemiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kartal, Azize’yi Baykal’ın yanında görmeye dayanamıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kartal Azize’yi Baykal’ın Yanında Görmeye Dayanamıyor!

Azize 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Baykal, babasına tehdidinden sonra ailenin reisi olarak konağın başına geçiyor ve Azize’nin yanında kalmasını istiyor. Kartal buna karşı çıksa da Azize, bunu kabul ediyor. Karta, abisinin Azize’ye kafayı takıp bir zarar vermesinden endişe ederek sürekli onları takip ediyor. lKuzey, Tuna ile Yıldız’ın konuşmalarından gerçek babasının başkası olduğunu duyacak mı?

İşte Azize 5. bölüm 1. fragmanı..

https://youtu.be/l03qyC5N7A4

 

AZİZE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Barbaros, Azize’nin kardeşini ameliyat ettirir. Odan kardeşini iyileştirmenin karşılığında Alpanlar konağında olanları kendisine anlatmasını ister. Azize, kardeşi için orada kalmaya devam eder. Kartal, Azize’yi o evde kalmaya zorlayan bir şeyleri olduğunu anlır. Hatta, ona evden eşyalarını toplayıp gidebileceğini söyler. Gül Baykal’ın odasına girip onun başında konuşurken Asya, Baykal’ın Gül’den oğlu olduğunu öğrenir.

Azize, eşyalarını alıp gitmek üzereyken Baykal gözlerini açar. Tüm aile toplanıp Baykal’ın onu bu hale kimin getirdiğini söylemesini bekler. O Azize’yi işaret eder. Azize’yi yanına çağıran Baykal, onun kendisini Yıldız’ın elinden kurtardığını anlatır. Bundan sonra ailesinden kimseye güvenmeyeceğini söyleyen Baykal, yanına sadece Azize’nin girmesini ister.

Kartal, abisinin Azize’ye bir şey yapmasından hatta aşık olmasından korkar. Azize’ye karşı Kartal’ın bir şeyler hissettiğini herkes anlır. Kartal, Azize’yi abisinin yanından alıp götürmeye çalışırken Baykal ayağa kalkıp Azize’nin kendisiyle kalacağını söyler. Okan komiseri çağıran Baykal, babasına o evin reisinin kendisinin olacağını yoksa o cinayetin kimin işlediğini itiraf edeceğini söyler.

Azize 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kartal Azize İçin Abisini Karşısına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler