Ana SayfaDizilerZemheri Dizisinin 2. Tanıtımı da Yayınlandı!

İlgili Postlar

Zemheri Dizisinin 2. Tanıtımı da Yayınlandı!

Ay Yapım imzalı Zemheri dizisi Show Tv ‘de çok yakında ekranlara gelecek. Ocak ayında ekranlara gelmesi beklenen dizide pek çok usta oyuncu yer alıyor. Dizi ilk fragmanıyla iddialı bir çıkış yaptı. Senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin, yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor. Sema Ergenekon, daha önce Gülperi, Kara Para Aşk ve Karagül gibi dizilerin senaristliğini de yapmıştı. Zemheri dizisinin 2. tanıtımı da yayınlandı.

Alperen Duymaz Kimdir?

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Zemheri Dizisinin 2. Tanıtımı da Yayınlandı!

Gün geçmiyor ki bir dizinin daha final yaptığı günlerde Zemheri dizisinin Show Tv’de hangi dizisinin karşısında çıkacağı merak konusu oldu. Duyumlarımıza göre Zemheri dizisi Ocak ayında ekranlara gelecek.

İşte Zemheri ilk bölüm 2. fragmanı…

Dizide pek çok usta oyuncu yer alıyor. Zerrin Tekindor ve ‘Kadın’ dizisinden yeni ayrılan Caner Cindoruk’un yanı sıra ‘Çarpışma’ dizisinde yıldızı parlayan, Alperen Duymaz, ‘Karagül’ dizisinde tanınan Ayça Ayşin Turan, en son ‘Kara Sevda’ dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, ‘Gülperi’ dizisiyle tanınan Aleyna Özgeçen gibi bir çok oyuncu yer alıyor.

ZEMHERİ DİZİSİNİN KONUSU!

Ayça Ayşin Turan’ın canlandırdığı Firuze’nin babası İnşaatta ustadır. On üç kişinin öldüğü asansör kazasında tek suçlu olarak Firuze’nin babası bulunur ve ağır bir ceza almak durumunda kalır. Haksız yere suçlanan babasını kurtarma görevi de Firuze’ye düşer. Firuze, babasını kurtarmak için girdiği yolda, Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Ayaz ile kesişir.

Ayaz asansör kazasında verdiği ifadede suçu Firuze’nin babasının üzerine atmıştır ancak bundan Firuze’nin haberi yoktur. Firuze ile Ayaz iki güzel kalpli gençken kader onların yollarını birleştirir ve kalplerine aşk ateşini düşürür. Birbirlerine tutkulu bir aşk ile bağlanan ikiliyi şimdi de kader ayırır. Ayaz, annesi için Firuze’yi feda etmek zorunda kalır ve iki deli aşık ayrılmak zorunda kalır.

Evin erkeği olma sorumluluğunu üstlenen Ayaz, tam da bir başkasıyla evlenmek üzereyken annesi için feda ettiği, hala unutamadığı Firuze’yi karşısında görür. Firuze’nin bilmediği ise bazı vedaların sevgiden değil çaresizlikten olduğudur. Ayaz da bilmez ki bir aşk kaç kere feda edilir?

Zemheri Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler