Ana SayfaKimdirAyça Ayşin Turan kimdir?

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan’ın hakkında merak edilen nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı, nasıl ünlü oldu, hangi projelerde yer aldı? ve daha birçok soru haberimizde yanıt buluyor. Keyifli okumalar…


Bugün Doğan Ünlüler

 Ayça Ayşin Turan aslen nereli? Ayça Ayşin Turan şuan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan hangi burç?

Ayça Ayşin Turan aslen Sinoplu olan oyuncu şuan 26 yaşında ve terazi burcudur.

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’da dünyaya geldi. Yedi çocuklu bir ailenin kızı olarak doğan Turan’ın babası Kastamonulu annesi ise Sinopludur. Bir ablası ve beş ağabeyi vardır. Liseyi Sinop’ta okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazandı. Böylelikle İstanbul’a taşındı ve eğitimini tamamladı. Yedi yaşından beri keman çalıyor.

Ayça Ayşin Turan: İlişki Sahnesinde Sınırları Önceden Çizdim!

Şimdilerde adından söz ettiren ünlü bir oyuncu olan Ayça Ayşin Turan, oyunculuğa henüz sekiz yaşındayken merak sardı. O yıllarda okulda amatör olarak tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. Profesyonel oyuncu olma yolunda ilerleyen Ayça Ayşin Turan, Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü Özcan tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Avustralya’da oyuncu koçu Ferit Selçuk’tan oyuncu dersleri aldı. Tüm bunların yanı sıra Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim gördü.

Oyunculuk Kariyeri

İlk profesyonel oyunculuk deneyimini 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde Gülfem karakterine hayat vererek gerçekleştiren Ayça Ayşin Turan, bu dizide, Cem Kılıç, Ceyda Tepeliler, Zeynep Dörtkardeşler, Selma Güneri ile birlikte rol aldı. Bu deneyimi ile büyük başarı elde eden Ayça Ayşin Turan, sonrasında birçok projede rol aldı.

Ayça Ayşin Turan, 9 Aralık 2017 tarihinde yapılan 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Cem Davran ile birlikte sunuculuk yaptı.

Şimdilerde Meryem isimli dizide rol alan Ayça Ayşin Turan, dizide Meryem karakterine hayat veriyor. Dizinin başrol oyunculuğunu yapan Turan, Furkan Andıç, Cemal Toktaş, Serenay Aktaş, Bestemsu Özdemir, Açelya Topaloğlu, Selim Erdoğan, Necmi Yapıcı, Ayta Sözeri, Ayten Uncuoğlu ile birlikte rol alıyor.

Ayça Ayşin Turan’ın Filmleri ve Dizileri:

  • 2018 Muhafız
  • 2017 Meryem (Meryem) (TV Dizisi)
  • 2016 Altınsoylar (Burcu Günebakan) (TV Dizisi)
  • 2015 Sevimli Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)
  • 2013 – 2015 Karagül (Ada Şamverdi) (TV Dizisi)
  • 2011 – 2012 Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

Ödülleri :

2015 – 2. Türkiye Altın Palmiye Televizyon ve Basın Ödülleri yarışmasında Sevimli Tehlike isimli filmde “Yılın Çıkış Yapan Sinema Oyuncusu” ödülünü aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler