Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kayra'ya Kardeş Mi Geliyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kayra’ya Kardeş Mi Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım, 27. yeni bölümüyle 21 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Aylin, Kayra’nın velayetini alır ancak, baba kızın veda etmesine dayanamaz ve kızının Nejat’ta kalmasına karar verir. Bu mutlu haberi Nejat, Suna’yla paylaşır. Suna, Kayra’yı bağrına basar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Suna, evde büyük bir temizlik yapıyor ve onun aksi  halleri Kayra’ya kardeş mi geliyor? sorularını beraberinde getiriyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kayra’ya Kardeş Mi Geliyor!

Benim Tatlı Yalanım 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna, evde Aylin’den kalan ne varsa temizliyor ve atıyor. Bu arada Nejat’ın eşyaları da kayboluyor. Hayli tatlı aksi haller sergileyen Suna’ya neler olduğu merak ediliyor. Bu durum aileden kimsenin gözünden kaçmıyor. Yoksa Suna hamile mi? Kayra’ya kardeş mi geliyor?

İşte Benim Tatlı Yalanım 27. bölüm 1. fragmanı….

 

BENİM TATLI YALANIM 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Nikaha geç kalma uğruna Nejat Rezzan’la görüşmeye gider ve onun Aylin hakkında söyledikleri karşısında şok olur. Kızının hasta olduğunu onun annelik yapamayacağını söyleyen Rezzan, Kayra’nın velayetinin Nejat’ta kalması gerektiğini söyler. Nejat, avukatıyla konuşur ve Rezzan’ın mahkemede şahitlik etmesi gerektiğini öğrenir. Rezzan’ı arayarak mahkemeye gelmesini rica eder.

O sırada Aylin, annesinin Nejat’la konuştuğunu duyar ve ondan mahkemede şahitlik etmemesini ister. Nejat, nikaha yetişir ve nikahları kıyılır. Aile arasında olan düğünde zeybek bile oynar. Suna artık evde yaşamaya başlar. Aylin, velayet davası olacağı gün Kayra’yı okula bırakırken öğretmenine kızını Fransa’ya götüreceğini söyler. Fransa’ya gitmek istemeyen Kayra, arkadaşından fıstıklı kurabiye alır.

Rezzan’ın ifadesinden sonra hakim Kayra’yı annesine verir. Nejat, yıkılır ve ağlayarak Suna’ya Kayra’yı kaybettiğini söyler. Kayra, kendisini tuvalete kilitleyin fıstıklı kurabiye yer. Nejat, gelip kızını oradan çıkarır. Fıstık yediğini öğrenince hemen ilacını verir. Kayra, babasına Fransa’ya gitmek istemediğini onunla kalmak istediğini söyleyip ağlar.

Aylin, onları görünce kendi çocukluğu aklına gelir. Nejat’a Kayra’nın onunla kalabileceğini onun ışığını söndürmeye gönlünün razı gelmediğini söyler. Nejat, Kayra’yı da alıp eve gider. Suna, Kayra’yı görünce çok sevinir.

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin İnsafa Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler