Ana SayfaDizilerMucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali'nin Zor Anları!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Zor Anları!

Fox Tv ekranlarının perşembe günleri yayınlanan ve gününde büyük bir izleyici tarafından beğenilen Mucize Doktor dizisi 15. yeni bölümüyle 18 Aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tanju, hastaneye yeni gelen doktor Ela’yı Ferman’la tanıştırır. Kalbi karnında 16 yaşında bir hasta gelir ve Ferman bu sıralar böylesi ilginç hastalarla pek sık karşılaştıklarını söyler. Ela ise bu durumun onun pek hoşuna gitmediği imasında bulunur. Ferman, kendisine meydan okuyan Eda’ya, meydan okumaları çok sevdiğini söyler. Nazlı ile herkesin içinde ilk kez dans edecek olan Ali’nin zor anları.

Perşembe Dizileri 2019

Ali’nin Zor Anları!

Mucize Doktor 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ela doktorun desteğiyle Ali ilk kez büyük bir kutlamaya katılıyor. Nazlı’yla ilk kez büyük bir kalabalıkta dans etmeye karar veren Ali, bütün ışıklar üzerine gelince ne yapacağını bilemez ve ortalığı bir birine katar.

İşte Mucize Doktor 15. bölüm 2. fragmanı…..

MUCİZE DOKTOR 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferman, Ali’yi evine götürüp tekerlekli sandalyeye mahkum kız kardeşini onunla tanıştırır. Ali’ye kardeşinin tekerlekli sandalyeye bağlanmasına kendisinin neden olduğunu söyleyip gözyaşı döker. Ferman, bu verdiği sırrı kimseye söylememesini söyler. Ali’ye onun arkasında olacağına olacağına söz veren Ferman, onun müthiş bir cerrah olacağının da sözünü verir.

Yalan söyleyemeyen Ali, bu sırrı söylememek konusunda zorlanır. Nazlı, Ferman hocanın Beliz ile tartışmalarını duyar ve kendisi yüzünden tartıştıklarını zanneder. Beliz’e gidip açıklama yapmak zorunda kalır fakat yaptığı açıklama onu çok zor durumda bırakır. Ali, hastane çalışanlarını takip ederken birinin sürekli hıçkırdığını takip eder ve onun pankreas kanseri olabileceğini tahmin eder.

Bu durumu Ferman’a anlatır ve o da Ali’ye ona test yapması gerektiğini söyler. Nazlı’dan yardım isteyen Ali, çalışanı test yapmak konusunda ikna etmeye çalışır. Ama Ali, birden onun pankreas kanseri olabileceğini söyleyiverir. Ferman ile Beliz’in arası sakladığı sır yüzünden açılır. Beliz’e açıklama yapmak zorunda kalan Ferman, bir kız kardeşi olduğunu ve onun hasta olduğunu anlatır.

Mucize Doktor 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İle Ferman Arasında İlk Gerilim Yaşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler