Ana SayfaDizilerMucize Doktor 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İle Ferman Arasında İlk...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ela İle Ferman Arasında İlk Gerilim Yaşanıyor!

Fox Tv ekranlarının kısa zamanda en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başaran dizisi Mucize Doktor, 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, Ferman’ın kendisiyle paylaştığı sırrını saklamakta zorluk çekiyor. Nazlı, Ferman’la Beliz’in kendisini yüzünden arasının bozulduğunu düşünüyor. Bunun açıklamasını Beliz’e yapmaya çalıştığında büyük tepkiyle karşılaşıyor. Hatta aşağılanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hastaneye yeni gelen doktor Ela ile Ferman arasında ilk gerilim yaşanıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ela İle Ferman Arasında İlk Gerilim Yaşanıyor!

Mucize Doktor 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tanju, hastaneye yeni gelen doktoru Ferman’la tanıştırıyor. Kalbi karnında 16 yaşında bir hasta geliyor ve Ferman bu sıralar böylesi ilginç hastalarla pek sık karşılaştıklarını söylüyor. Ela ise bu durumun onun pek hoşuna gitmediği imasında bulunuyor. Ferman, kendisine meydan okuyan Eda’ya, meydan okumaları çok sevdiğini söylüyor.

İşte Mucize Doktor 15. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferman, Ali’yi evine götürüp tekerlekli sandalyeye mahkum kız kardeşini onunla tanıştırıyor. Ali’ye kardeşinin tekerlekli sandalyeye bağlanmasına kendisinin neden olduğunu söyleyip gözyaşı döküyor. Ferman, bu verdiği sırrı kimseye söylememesini söylüyor. Ali’ye onun arkasında olacağına olacağına söz veren Ferman, onun müthiş bir cerrah olacağının da sözünü veriyor.

Yalan söyleyemeyen Ali, bu sırrı söylememek konusunda zorlanıyor. Nazlı, Ferman hocanın Beliz ile tartışmalarını duyuyor ve kendisi yüzünden tartıştıklarını zannediyor. Beliz’e gidip açıklama yapmak zorunda kalıyor fakat yaptığı açıklama onu çok zor durumda bırakıyor. Ali, hastane çalışanlarını takip ederken birinin sürekli hıçkırdığını sayıyor ve onun pankreas kanseri olabileceğini tahmin ediyor.

Bu durumu Ferman’a anlatıyor ve o da Ali’ye ona test yapması gerektiğini söylüyor. Nazlı’dan yardım isteyen Ali, çalışanı test yapmak konusunda ikna etmeye çalışıyor. Ama Ali, birden onun pankreas kanseri olabileceğini söyleyiveriyor. Ferman ile Beliz’in arası sakladığı sır yüzünden açılıyor. Beliz’e açıklama yapmak zorunda kalan Ferman, bir kız kardeşi olduğunu ve onun hasta olduğunu anlatıyor.

Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Sorduğu Soruyla Adil Hocayı Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler