Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat'ın Sırrını Öğrenecek...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şirin Ferhat’ın Sırrını Öğrenecek Mi?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin, 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Tüm olanları Şirin’in uydurması zanneden Banu, Ferhat’dan özür diliyor ve onunla tekrar birlikte olmaya başlıyor. Ferhat, istemeye istemeye annesine ulaşmak için Banu’nun affını kabul ediyor. Ama Şirin’in de Yiğit’le evlenecek olmasına çok üzülüyor. Hatta gece onun odasına gidip o uyurken buna mecbur kaldığını söylüyor. Uyku arasında Şirin, Ferhat’ın konuşmalarını duyuyor. Şirin Ferhat’ın sırrını öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Şirin Ferhat’ın Sırrını Öğrenecek Mi?

Hüsrev, girdiği borç yüzünden evini satılığa çıkarıyor. Oğluna, kendisini kurtardığı 4 trilyonu nereden bulduğunu soruyor. Yiğit ise yalan söyleyip İsmail’den aldığını söylüyor. Bir taraftan da babasını ölüme terk ettiğini ve bu parayı kendisinin bulmadığının ortaya çıkacağından korkuyor. Hatta, sevgilisine o paraları alıp kaçmayı teklif ediyor. Hüsrev. o borcu ödemek için evini satıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirin’in babaannesi onun Yiğit’le evlenmeyi kabul etmesine çok seviniyor ve onlara muhteşem bir düğün yapmayı vaat ediyor. Banu, Ferhat ile arayı düzelttikten sonra onu dükkanından aldırıp bağ evine çağırıyor. Ferhat, oraya gittiğinde Şirin’i ve Yiğit’i görünce şaşırıyor. Yemekte Yiğit yemekte sürekli Ferhat’ı rencide edecek kelimeler kullanınca Banu araya girip konuyu kapatıyor.

Ferhat, Şirin’in Yiğit’le evlenmesine gönlü razı gelmiyor ama bir taraftan da annesine ulaşmanın yolu Banu’dan geçiyor. Gece yarısı Ferhat, Şirin’in odasına gizlice girip İzmir konserinde ona hediye ettiği kolyeyi başına koyup ona, bir sırrı olduğunu onun için bunu ona yaptığını anlatıyor. Şirin sabah uyandığında kolyeyi görüp Ferhat’ın odasına geldiğini anlıyor.

Banu, Hüsrev’in evini sattığını öğrenip Ferhat’la oraya gidiyor. Hüsrev, Banu’ya sitem ederken aslında o 4 trilyonu onun ödediğini oğlunun ise kendisine yalan söylediğini anlıyor. Ferhat, bahçedeyken onu annesi görüyor ve kendisini göstermek için çırpınıyor ama engelleniyor. Şirin ise Ferhat’ın sırrını öğrenmek için onun dükkanına gizlice giriyor. O sırada Ferhat geliyor.

Ferhat İle Şirin 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Ferhat Annesinin Bir Adım Ötesinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler