Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha'nın İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’nın İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 48. yeni bölümüyle önceki akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde: Demir, Fekeli ile evlenmeyi kabul eden annesini ret ediyor. Sinirle eve gelen Demir, annesinin tüm eşyasını bahçede yakıyor ve annesine ceza vermek için anneannesini alıp kimseye söylemediği başka hastaneye yatırıyor. Fekeli ile Hünkar’ın evlenecekleri günü öğrenen Züleyha, onların önüne geçiyor ve Hünkar’ın kendisine yaptıklarını Fekeli’ye anlatıyor. Fekeli, Hünkar’ın kendisine yalan söylediğini anlıyor. Dizinin yeni fragmanında Züleyha’nın itirafı ortalığı karıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Züleyha’nın İtirafı Ortalığı Karıştırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Evlenmek üzere olan Fekeli ile Hünkar’ın önüne geçen Züleyha, yıllardır kendisine ve Yılmaz’a yapılan tüm gerçekleri anlatıyor. Hünkar’ın baştan beri Yılmaz’ın karısı olduğunu bildiğini hatta Adnan’ın da Yılmaz’ın oğlu olduğunu söylüyor. Müjgan da, Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğreniyor. Fekeli ile Hünkar’ın arası açılıyor. Yılmaz, Adnan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 49. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1205548215506014208

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar, bağ evinde kalmaya başlıyor. Annesini hastanede bulamayan Hünkar, Demir’in onu alıp başka bir hastaneye götürdüğünü öğreniyor ama nerede olduğunu bulamıyor. Fekeli’nin Hünkar’a evlenmek teklif ettiğini Behice’de öğreniyor. Şermin’in yanına giden Behice, aslında Fekeli’nin kendisine kur yaptığını ama çıkan haberlerden sonra Hünkar’ı zor durumda bırakmamak için evlenmek istediğini söylüyor.

Çetin, Gülten’i kaçırıp, neden kendisinden kaçtığını soruyor. Zorda olsa onun tecavüze uğradığını öğreniyor. Bu arada Gülten’e 50 bin lira başlık verecek bir görücü çıkıyor. Gaffur, Hatip ağaya olan borcunu ödeyebilmek için Gülten’i evlendirmeyi istiyor. Gülten de kabul ediyor.

Behice, evden ayrılıp Müjgan’lara yerleşiyor. Fekeli, nikah işlemlerini başlatıyor. Demir’e Hünkar’la, görüşmemeye söz veren Saniye dayanamayıp yalan uydurup nikahtan önce Hünkar hanımı görmek için gidiyor. Züleyha, nikah gününü öğrenip onları bulup önüne geçiyor. Hünkar’ın kendisine ve Yılmaz’a yaptıklarını bir bir anlatıyor. Kendisinin Yılmaz’la evli olduğunu bildiği halde Demir’le evlenmeye zorladığını, bu durumu Demir’in de bildiğini anlatıyor.

Fekeli, duyduklarına çok şaşırıyor. Çünkü Hünkar, Fekeli’ye, başta Yılmaz’la Züleyha’yı kardeş sandığı için oğluyla evlendirdiği söylemişti. Fekeli, Hünkar’ın kendisini de kandırdığını anlıyor. 40 yıllık sevda bir yalan uğruna bitecek mi?

 Bir Zamanlar Çukurova 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Adnan Yılmaz’a Baba Diyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler