Ana SayfaDizilerMasterChef'e Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

MasterChef’e Kim Veda Etti?

MasterChef Türkiye 17. hafta son dokunulmazlık oyunuyla ekranlara geldi. MasterChef ekibi son bölümde Konya’ya gitti. Önce Konya’nın tarihi yerlerini gezen yarışmacılar yine tarihi bir sokakta şehrin önde gelen isimlerine yemeklerini yaptılar. Puanlar verildi ve dokunulmazlığı alan takım belli oldu. Daha sonra yapılan bireysel dokunulmazlık oyunundan sonra eleme potasına giden üçüncü yarışmacı da belli oldu. Eleme yemeğini yapan üç yarışmacıdan biri yarışmaya veda etti. MasterChef’e kim veda etti?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’e Kim Veda Etti?

MasterChef Türkiye 2019’da büyük finale haftalar kaldı. Yarışmanın son bölümünde bir yarışmacı daha elendi ve geriye 5 yarışmacı kaldı. Önümüzdeki haftadan itibaren yarışmada artık dokunulmazlık oyunları oynanmayacak. Geriye kalan 5 yarışmacı bireysel olarak yarışacak. Bu haftanın son dokunulmazlık oyunu Koyna’da oynandı.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Konya’da yapılan dokunulmazlık oyununa Mehmet şef, Mevlana’nın sözleriyle başladı.  Şefler, yarışmacılardan Konya’nın yöresel yemeklerini yapmalarını istedi. Mavi ve Kırmızı takım verilen menüyü verilen süre içinde tamamlamayı başardı. Yemekleri tadan misafirler oylarını kullandı ve stüdyoda kutular açıldı. Açılan kutulardan en çok oy alan takım Kırmızı takım oldu ve haftanın son dokunulmazlığını almaya hak kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU! 

Rıfat, bir önceki gün eleme potasına girdiği için bireysel dokunulmazlık oyuna Mavi takımdan Alican ile Güzide katıldı. İki yarışmacı Somer şefin belirlemiş olduğu uzak doğu yemeğini yapmak için verilen süre içinde ter döktüler. Şefler, Güzide ile Alican’ın yapmış olduğu yemekleri değerlendirdiler ve Alican’ın tabağını daha başarılı buldular. Böylelikle haftanın üçüncü eleme adayı Güzide oldu.

HAFTANIN ELENEN YARIŞMACISI KİM OLDU?

Eleme yemeğinde yarışmacılar Danilo şefin yapmış olduğu yemek ile yarıştılar. Güzide, Rıfat ve Batuhan, elenmemek ve ilk beşe girmek için tüm hünerlerini gösterdi. Sürenin bitiminden sonra yemekler değerlendirildi. En başarılı eleme yemeğini Batuhan yaptı. Son ikiye Güzide ile Rıfat kaldı. Rıfat’ın yaptığı yemeğin etinin istenilenden daha az pişmesinden ziyade, yemeğin olmazsa olmazı mantarı koymayı unutması onun elenmesine neden oldu.

Haftanın elenen yarışmacısı Rıfat oldu…

MasterChef'e Kim Veda Etti

MasterChef’te İkinci Eleme Adayı da Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler